LoGeN:
Tényleg mindenki Leo-t bántja. Nézzétek meg a tavaly szidott Carlo ,hogy muzsikál egy kiváló kerettel. Mindemellett én is azt mondom ,hogy tapasztalt kemény edző kéne. Attól tartok Van Basten sem ez a kategória.
dejan_savicevic:Hkarlo:
A meccset nem láttam írna valaki egy rövid értékelést játékosonként.
Előre is köszi!
Én már régóta szajkózom, (sajnos) azonnali edzőváltás kell, s nálam továbbra is Roberto Mancini a befutó!!!
Mancini az az ember, akit a Milan kispadjának környékén sem szeretnék látni... Ez az én véleményem, de van Basten sem hiszem, hogy megváltás lenne számunkra.
Csabito:
Mondhatunk minden nevet addíg míg Berlu és a Kopasz nem költenek játékosokra ha azok meglennének nem mindig csak a pletykák h már megint a Milannal hoztak szóba valakit akkor el lehettne érni valamit de így nem. Amíg így teljesítünk nem fognak sajna semmien magas összegért idejönni játékosok amíg nincs eredmény,erről meg nem Leo tehet ha lenne normális keret+pénz akkor lehetne ő is olyan mint pl Guardiola de ez a jelenlegi milan nem tud lépést tartani, örüljünk h Huntelaar érkezett!!
Berka:ez ok , de mi lesz ha ez igy marad ? mi lesz a vége seria B?TZoltan:kecsuga:ez nem mámia , csag nem fog ide jönni komoljab edzö , it ahol a nagy fönök beleszol a keretbe , stb , meg eza keret is , talan basten még beválalná ennyi
Nem nagyon értem ezt a Van Basten mániát! Igaz, hogy több éve edző mint Leó de ugyanannyi címet tud felmutati mint ő...szerintem csöbörből vödörbe! Ha a volt Milan játékosokat nézzük egyedül Rijkaard bizonyított közülük! A mai meccs is bizonyította,hogy valaminek történnie kell végre!
Ha komoly edző nem jön,akkor minek elküldeni Leonardot.Ő is elég komolytalan :D
Nekem játékosként van Basten volt az ikon,de ezt a helyzetet ő sem tudná megoldani.Ide most tapasztalt edző kellene,aki kicsit felrázná a csapatot.Bár megjegyzem,nincs olyan edző a világon, ezzel a kerettel odaérne a dobogóra :(
Pato93:
Gondolkodj!! Semmi tudatoság nincs a játékba csak vagyuk meg paszolgatuk
Kumasz:
Valaki írta,h Leonardo minek vállalta el,és írt egy nagyon jó példát,h ha vki havi 1 milliót fizet neki,mint villamosvezető,és nem is tud villamost vezetni,akkor minek vállalja el, na akkor Leonardo(!)- minek vállaltad el ???...
Andrew:ezzel egyet értek , de most még talán nem lenne nagyon késö hogy aréb áljon , csak rájöt hogy még nem éret a dologra , és nem fogja megvárni amig kirugjákKumasz:
Valaki írta,h Leonardo minek vállalta el,és írt egy nagyon jó példát,h ha vki havi 1 milliót fizet neki,mint villamosvezető,és nem is tud villamost vezetni,akkor minek vállalja el, na akkor Leonardo(!)- minek vállaltad el ???...
Ez minden csak nem jó példa. Ha nekem adsz havi egy millát, holnapra megtanulok villamost vezetni.:)
Hatalmas dolog, ha valakit felkérnek egy ilyen klub irányítására, főleg, ha az ennyit jelent Neked. Emellett egy vadi új szakmai kihívás. Hogy ki milyen edző, az meg ott dől el a szezon folyamán, nem előtte. Szóval ez a minek vállalta el kérdés úgy hülyeség ahogy van.
Berka:
Azért azt,hogy minden meccsen Gattuso helyett becseréli Ambrosinit,Huntelaar helyett meg Inzaghit,nem nevezném komoly átszervezésnek.Még mindig azt a középpályát erőlteti,amivel már Ancelotti sem ért el eredményt az utolsó szezonjában.Ráadásul azt ígérte,támadófocit fog játszatni 4-3-3-as felállásban.Na ebből még semmit sem láttunk.
dzsuzeppe:
És ő ezt úgy gondolta, hogy egy ilyen sztárokkal nem is kell sokat dolgozni tudják ők hogy mit merre hány méter... vagy csak a pénz motiválta?
dzsuzeppe:
Mert hogy egy fogalmatlan a szakmához azt már bizonyította! Cserék, ma jobb lábas balhátvéd stb....
attilio-7:
Ne mondom, hogy nem Leo a hibás, DE mint korábban is mondtam:
- Ugyanezzel a kerettel egy Capello, Benítez kaliber is szenvedne
- Eladják a világ egyik legjobb irányítóját a segged alól, és nem hiznak helyébe senkit
- Helyzetekig még el is jutunk (Zürich ellen is kapufák, ahogy olvasom most is kapufa) de Leo nem tudja ezeket berúgni, ezt a játékosoknak kellene megtenni. Ez nem edzői hiba szvsz.
Én sokkal inkább (80%-ban) a vezetőket érzem hibásnak, mert olyan eredményt várnak 2 fronton ettől a kerettől ami nem kivitelezhető...
Már is nagy a hátrány, és a nagyok közül még csak az Interrel játszittunk. Samp, Genoa, Roma, Juve... Belegondolni is rossz.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.