szaloky:
lechevalier:
a púl elleni bukott dönci után másfél perccel még a pályán felmondtam volna károlynak.
Apró szépséghibája az érvelésnek, hogy a Pool elleni bkott dönci után két évvel Károly a világ csúcsára vezette a Milant (BL, Európai Szuperkupa, Klubvébé).
Pont ez a baj a vezetőséggel, amit most Te is leírtál. Ők is éppen azt mondogatják, hogy 2 éve BL-t nyertek ám ezek a fiúk, mit akar itt mindenki?!
Csakhogy nem veszik észre, hogy már abban a szezonban sem volt igai sanszunk a bajnokságban, sőt! Ahhoz, hogy akkor BL-t tudtunk nyerni akkora adag mázli kellett, hogy az valami döbbenetes, ja és kellett még egy Kaká is ugyebár! De én nem dícsrném ezzel carlo-t, mert szerintem a klasszisokon múlt minden, nem az ő taktikai virtuózitásán. Már akkor is tök ritkán nyertünk csapatjátékkal...
Nagyon szép dolog volt, én is ugyanúgy örültem neki, mint Te. A dolognak azonban pont olyan szaga volt, mint a 2006-os VB-n az Olasz-Ausztrál meccsnek és a döntőnek. Mázli, mázli, mázli. Jó csapatnak szerencse is kell, de mi már nagyon régóta nem vagyunk igazi csapatjátékot játszó jó csapat :idea:
Ez a keret már két éve is bő egy évvel ki volt öregedve! Azt meg mindenki tudta, hogy nem carlo lesz az, aki majd megmondja Pirlonak, Seedrofnak, Ambrosininek, hogy figyu, "köszi kedves családtag, de nem elég amit nyújtasz".
Biztos vagyok benne, hogy előrébb tartanánk, ha korábban lelép carlo, mert akkor még válság sem volt és az új edző - legyen az bárki - nagyobb eséllyel kapta volna meg a kért játékosait! Ez holtbiztos!
Az AC MILAN-nál kb 3-4 éve ugyanaz mutatkozik, ami a nagymultik gyengesége is: tüzet oltanak, ahelyett, hogy előre intézkednének!
Ezért nem akartam én Fabianot, mert ő is "csak egy vödör víz lett volna a tűzre" ahelyett, hogy megelőzzük a lángokat. Tudva, hogy See, Ambro, Pirlo kp idén is itt lesz, előre látható volt, hogy a szezon = kuka. Akkor meg inkább jöjjön fiatal csatár, aki majd jövőre (és MÉG 6 ÉVIG) már belerázódva termeli a gólokat.
Vigyázzatok, nehogy rossz híremet halljátok!
Elküldve: 2009.10.06. 12:30
#