roltchi:
sajnos nem láttam a meccset, valaki röviden leírná, ki hogy játszott?
az eredmény nem lep meg. Csak a csapat motiválatlansága amit nem értek...
Storari: A gólról nem tehetett, amit tudott védett. Nem rajta múlt a vereség.
Oddo: Borzalmas, szánalmas, elképesztő... Hiba-hiba hátán, de mi még bízunk benne, reménykedünk, hogy majd jobb lesz. Nála lényegében bárki jobb lenne. Amikor felért a támadásokhoz, akkor nem tudott beadni, szóval csak a szokásos...
Nesta: Sok dolga nem volt, de azt ismét remekül megoldotta. Bárcsak szélre is ilyen védőink lennének.
Kaladze: Sok baj nem volt vele, de hosszú távon inkább ne játsszon.
Zambrotta: Ha csak védekezni kellene, akkor még csak-csak, de ha már fel kell érni a szélen (kellene), akkor vége.
Lassú volt most is, beadásai Oddot idézték. Sok jót nem tudok mondani róla.
Gattuso: A szokásos. Fut, hajt, küzd, motorja a csapatnak. Labdákat szerzett, amit adott is tovább. Ennyi és nem több. Mindenki döntse el, hogy ez elég vagy sem.
Pirlo: Labdákat szerzett, de ahogy mást sem, úgy ő sem tudott támadásban segíteni. Szokásos löbbölt, ívelt labdák, amik semmit sem értek. Emellett megint egy valag labdát eladott, de ezt is megszokhattuk már.
Flamini: Gattuso kettő. Középre 1 ilyen ember is elég, nálunk 3 ilyen is van. A belépője meg, és az 1 perc alatt 2 sárga aszem mindent elmond. Pár napja leírtam, hogy ne csodálkozzunk, ha a közeljövőben pirossal távozik.
Seedorf: Újra a "régi" hollandot láthattuk, de erről nem ő tehet. Nem bírja már ezt a terhelést, így ennek megfelelően nem sokat tett hozzá a játékhoz. Lentebb leírom erről a véleményem.
Inzaghi: Lényegében magának kellett volna labdákat szerezni, a kapuig vinni és belőni. Természetesen ezt nem tudta megtenni, így akár én is lehettem volna elől. Ha nem kap labdát, akkor nem lesz gól sem.
Pato: Még mindig durcás, még mindig úgy fest, hogy elege van ebből az egészből, de megértem. Rá is igaz ami Pippora, de ő meg is próbálta. Általában a 2-3. védő leszerelte, ha előtte nem adta tovább a labdát, ami a támadás végét is jelentette.
Ronaldinho: Látszott rajta az akarás, gyorsította is a játékot, de kevés volt. Egyedűl ő sem tud csodát tenni.
Pár szó Leoról:
Aki azt mondja, hogy nem Leo hibája ez az egész, azt el kell keserítsem, mert az övé is.
Az az edző, aki Oddot (és Kaladzet) kezdőbe rakja, az számomra már nem lehet jó edző. Lehet védeni, meg lehet mondani, hogy Antonini sem jobb, de Oddo játékánál lényegében BÁRKI jobb lenne. Ezt teljesen komolyan írom. Játsszon helyette Antonini, ha ő sérült akkor egy ifi, vagy akárki. De ez a csávó borzalom!
Ez a 2 ember 1 hónapja még átadó listán volt, lényegében bárkinek eladtuk volna 2 zsák krumpliért, de még ennyit sem akartak adni értük.
Maradtak, és hipp-hopp a kezdőben találták magukat!! Hihetetlen!
Az az edző, aki nem látja, hogy Seedorf már a seggén veszi a levegőt a hétvégi meccs után, és kezdőbe rakja, annak ismét csak gratulálni tudok.
Ha még most jött volna ide Leo, akkor azt mondom elnézem neki, hogy nem ismeri Seet. De nem tegnap jött, így tudni kell (ahogy itt is mindenki 10000x leírta már), hogy See NEM KÉPES SOROZATBAN JÓL TELJESÍTENI!
Hányszor írjuk még ezt le, egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt egy nálunk dolgozó edző, szakember, nem látja!
Nem bántani akarom Seet, ne értsen félre senki. Már leírtam párszor, hogy maradjon a csapatnál, havonta játsszon kezdőként 1 meccset, a többin meg legyen csere vagy az sem. Így amin kezdő lesz 1 meccs (legyen az BL, bajnoki), ott kihozza magából a maxot, utána meg csereként hozzátehet a játékhoz.
De Leo sorozatban a 3. meccsre is berakta, lényegében semmit sem ért.
Pirlora is ezek igazak, de őt 2 havonta játszatnám kezdőként, amíg nem tér magához. Az edző helyében meg löbbölési és labda eladási perselyt hoznék létre, és amennyi labdát így elad, annyiszor 1000-t kellene belerakni. Év végére legalább lenne miből igazolni, és talán leszokna ezekről a baromságokról.
A játékról még annyit, hogy hiába volt nálunk a labda 70%-ban, nem tudunk vele mit csinálni. Passzolgatunk 30m-re az ellen kapujától, és várjuk a csodát. Aztán vagy jön egy említett ívelés, vagy indítás, vagy szélről beadás, amiből semmi sem lesz. Elképzelés nulla, lendület nulla.
Reménykedek a szebb jövőben, de egyre nehezebb.