zlotyi11:
A mérkőzést a Sport1 vasárnap 15:00-tól ÉLŐBEN közvetíti! FORZA MILAN!
LASLOGALEAZZI:
Érthetetlen módon szenvedtünk az utóbbi mérkőzéseken a San
Siroban a Bologna ellen. Tavaly kikaptunk, előtte meg csak
döntetlenre futotta.
Illő lenne a mérkőzés elejét meghajtani és kétgólos előnyre szert
tenni, mert ellenkező esetben megjön az ellenfél bátorsága.
Egy kérdés: Nem emlékszem, hogy megyünk e ősszel a Cagliarihoz?
Mert én egész ősszel a szigeten fogok dolgozni.
12majom:
Nem akarok pesszimista lenni, DE magas lóról lehet nagyot esni. Végre mutatott a csapat valamit, csak az a kár, hogy ehhez egy BL-meccs kellett...
Nem tudom, hogyan fognak reagálni a játékosok, hogy megint CSAK egy bajnoki, és mennyit vett ki az erejükből a keddi esős pálya.
Szerintem Dinho nyugodtan ücsöröghet a padon, nem hiányzott...Sőt, jó volt nézni a tavaly végén sokat kritizált Seedorfot, ahogy a tavalyi játékát hozta és mégis mennyivel jobb volt mint Dinho. (Azért a tavalyihoz képest javult See is, talán bizonyitani akart?)
Én betenném végre Antoninit, a bal oldalon meg Zambi. A középső védelem azt hiszem adott.
Elől szerintem Hunti fog kezdeni, mert Pippo nem hiszem, hogy bírná fizikailag, meg Őt tartalékoljuk majd a Bl-re.
Azért remélem otthon, ha küzdelmes meccsen is, de behúzzuk a 3pontot és a többiek bukása végett fel tudunk egy kicsit (kár hogy már a bajnokság elején ezt kell írni) zárkózni az élmezőnyhöz.
Mindent bele!
FORZA MILAN!!!
millinarios:
Ahogy a szavazás állását nézem, Ronaldinhóval szemben igencsak megcsappant a bizalom...
millinarios:
Ahogy a szavazás állását nézem, Ronaldinhóval szemben igencsak megcsappant a bizalom...
Moha:millinarios:
nálam nem is volt bizalom. mikor megjött akkor se, most se, és nem is lesz.
Pippót kezdetni kell, vagy félidőben beküldeni. ronaldinho pad, ha seedorf nem bírja akkor menjen előre pirlo, Ambrosini meg meg átveheti pirlo helyét (biztosabb védekező kp)
szélsőknek mehetne Antonini vagy akár Abate úr is,de semmiképp nem akarom se oddot,se zambrottát a kezdőben látni
pápussz
Bloo:Moha:millinarios:
nálam nem is volt bizalom. mikor megjött akkor se, most se, és nem is lesz.
Pippót kezdetni kell, vagy félidőben beküldeni. ronaldinho pad, ha seedorf nem bírja akkor menjen előre pirlo, Ambrosini meg meg átveheti pirlo helyét (biztosabb védekező kp)
szélsőknek mehetne Antonini vagy akár Abate úr is,de semmiképp nem akarom se oddot,se zambrottát a kezdőben látni
pápussz
Pedig ha van esze Leonak márpedig van, akkor Oddo és Zambrotta játszik mert nincs jobb!!! Nem kell ide se Abate se Antonini.
paulinho:
Off tudom de le kell irnom.Nézzetek már magatokba, most azt a Seet Istenititek akit már két éve (vagy még több) gyaláztok,szinte kivételnélkül mindenki elzavart volna,most volt egy jó meccse és minden megvan bocsátva? újra ő a jó? most Dinho mehet igaz? Éppen kinek milyen meccse van.Ez finoman fogalmazva is kiábrándito.
paulinho:
Off tudom de le kell irnom.Nézzetek már magatokba, most azt a Seet Istenititek akit már két éve (vagy még több) gyaláztok,szinte kivételnélkül mindenki elzavart volna,most volt egy jó meccse és minden megvan bocsátva? újra ő a jó? most Dinho mehet igaz? Éppen kinek milyen meccse van.Ez finoman fogalmazva is kiábrándito.
paulinho:
millinarios:
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.