andrijcar:
Abbiati már edz, akár vissza is térhet, ahogy Kaladze is.
ixti:
Sokat várok a szombati mérkőzéstől. Látni szeretném:
- mennyire "vette be" a csapat Leo elképzeléseit, felismerhető lesz-e valamilyen taktika?
- Hunter (annak ellenére, hogy az elmúlt héten hazája válogatottjában szerepelt) mennyire szokott össze új csapattársaival, mennyire érzik egymást?
- R80 (és miért ne szinte az egész csapat) túltette-e magát a legutóbbi siralmas teljesitményen?
- Kaladze tényleg balhátvédet fog játszani és ha igen milyen sikerrel?
- És végül Gattuso hogyn fogja végigizgulni a mérközést a kispadról vagy a lelátóról :D
Szóval számomra meglehetősen érdekes és érdekfeszitő lesz a következő találkozó!
kecsuga:ixti:
Sokat várok a szombati mérkőzéstől. Látni szeretném:
- mennyire "vette be" a csapat Leo elképzeléseit, felismerhető lesz-e valamilyen taktika?
- Hunter (annak ellenére, hogy az elmúlt héten hazája válogatottjában szerepelt) mennyire szokott össze új csapattársaival, mennyire érzik egymást?
- R80 (és miért ne szinte az egész csapat) túltette-e magát a legutóbbi siralmas teljesitményen?
- Kaladze tényleg balhátvédet fog játszani és ha igen milyen sikerrel?
- És végül Gattuso hogyn fogja végigizgulni a mérközést a kispadról vagy a lelátóról :D
Szóval számomra meglehetősen érdekes és érdekfeszitő lesz a következő találkozó!
Veled ellentétben én nem sokat várok... az elmúlt kb. 12 meccsből 2 győzelem ( Varese, Siena) kb. 2-3 döntetlen a többi zakó! Ráérünk akkor elkezdeni lelkesedni, ha már sikerül nyerni min. 2-3 meccset egymás után, vagy nem kapunk gólt pár meccsen! Az, hogy egy Livornot legyűrünk és azután a sajtó dicshimnuszokat zeng majd az első komoly akadálynál elhasalunk ez nekem nem olyan jó! Livorno, Marseille, Bologna, Udine, Bari, Zurich, ez a következő hat meccsünk, ha ezek a csapatok ellen nem indul el valami akkor tényleg keresztet lehet vetni az egész szezonra...
andrijcar:
Egy újabb jele annak, hogy a Milan, mint klub már nem a régi, már nem igazán nagycsapat.
A Sport2 a mi meccsünk helyett inkább a Getafe-Barcelonát adja. Ez egyben nálam az olasz foci helyzetét is jól mutatja, ugyanis a Sport1 is spanyol meccset ad 19:45-től.
Sajnos ez van :(
zlotyi11:andrijcar:
Egy újabb jele annak, hogy a Milan, mint klub már nem a régi, már nem igazán nagycsapat.
A Sport2 a mi meccsünk helyett inkább a Getafe-Barcelonát adja. Ez egyben nálam az olasz foci helyzetét is jól mutatja, ugyanis a Sport1 is spanyol meccset ad 19:45-től.
Sajnos ez van :(
Sebaj, majd nézzük online. Aztán ha a Barca meccs 0-0 lesz, a miénk meg 0-5, akkor majd verik a fejüket a falba a szerkesztők.:D
Milaninho22:
Nem értem miért ne lehetne megpróbálni Pirlot irányítónak, Ronaldinhot pedig Pato mellett csatárként?? :? Szerintem faszán meglennének egymás mellett. Most a Livorno ellen örülnék ilyen kezdőnek.
Moha:Milaninho22:
Nem értem miért ne lehetne megpróbálni Pirlot irányítónak, Ronaldinhot pedig Pato mellett csatárként?? :? Szerintem faszán meglennének egymás mellett. Most a Livorno ellen örülnék ilyen kezdőnek.
te is téptél mint Berlu? Roni mint csatár? ugyanmár. még több fetrengést meg sírást akarsz nézni?
milan92:Moha:Milaninho22:
te is téptél mint Berlu? Roni mint csatár? ugyanmár. még több fetrengést meg sírást akarsz nézni?
Inzaghi fan beszél a sírásról.. :P am én is nagyon szeretem :D
petya83:
Ha már Pirlónak mindenképp játszani kell és irányítókánt, akkor talán valahogy így raknám össze a kezdőt a Livorno ellen.
--------------------------Storari-----------------
Zambrotta-----Thiago Silva-----Nesta---Kaladze
------------Ambrosini--------------Flamini-------------
Pato--------------------Pirlo---------------Ronaldinho
---------------------Huntelaar--------------------------
Ezesetben védekezés meg lenne oldva, Kaladzénak nem kell feljárkálni, úgysem ért hozzá 8ettől függetlenül ez még nagyon lyukas poszt), Patót ki lehetne próbálni most már tényleg Kakáéhoz hasonló szerepkörben, R80 indulhatna bal odalról, ahonnan szeret, és így Huntinak is lenne hely a csapatban.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.