paulinho:
prince:
paulinho:
ForzaACMIL:
millinarios:
Többen is észrevették, hogy Ronaldinho dobálta magát és folyton panaszkodott. Ezzel kapcsolatban jutott eszembe Berlusconi múlt heti nyilatkozata, amelyben az magyarázta, hogy Ronaldinhónak feljebb kellene játszania, mert akkor több szabadot kapunk majd róla.
Szerintetek lehetséges, hogy a brazilunk "isteni" sugallatra viselkedik úgy a pályán, ahogy?
Szerintem inkább nyűgbÅ‘l. Egyszerűen semmi nem jön neki össze. Olyan lassan fut, hogy a világ leglassabb védÅ‘je is két lépés alatt beéri és szereli. Ilyenkor mit tud csinálni az ember? Hát feldobja magát. A másik eset ami végképp feltűnÅ‘ volt, a meccs elején 0-0 állásnál Pato szólózás után visszagurÃtott Dinhonak, aki kirúgva a stadionból a labdát utána szÃnészkedett egyet, majd olyan meggyÅ‘zÅ‘en reklamált, hogy én is bedÅ‘ltem neki pár másodpercre.
Ott is valami hasonlóra gondolok. Borzasztóan találta el a labdát, szemmel láthatóan szenvedett és megpróbált legalább egy büntetőt összehozni. Szerintem nem kéne erőltetni, hogy egy bohóc is legyen a pályán közülünk...
Érdekes. :roll: A Siena ellen sokan hittek benne hogy újra a régi lessz.Köztük én is,és még hiszek is benne,volt most egy nagyon gyenge meccse ez tény de szerintem mindenki halál gyengén játszott,de az hogy te le bohócozod azért ez kicsit durva nem? Most megint játszik egy jó meccset aztán újra ő lessz a jó fiu? Komolyan mondom nektek éppen az a Milan szint aki éppen azona napon jól játszik.Ha meg mindenki szar akkor meg elöveszitek Dinhot mint bűnbakot.Tisztelet a kivételnek
Én is mindig védem, de sajnos tény, h az Inter ellen valóban közelebb volt a bohóchoz (de nevezzük primadonnának), mint egy olyan játékoshoz, akitől ennyire direktbe kimondva a megváltást várja a vezetőség is, meg a szurkolók is...
És ha ilyen a hozzáállása a csapat kulcsembereként, az vajon h hat a többiekre, akik odateszik magukat edzésen is, meg meccsen is?...
Biztos látad az Inter elleni meccset talán két játékos volt aki tényleg oda tette magát.(meg mondjuk Gattuso,az Eto'o esetnél piros lett a vége :roll: ) Gyengék voltunk ennyi,de azért Dinhot le bohócozni és kikiálani bünbaknak azért egy kicsit durva.
Nem kiáltottam ki bűnbaknak. Nálam az Jankulovski, és utána Gatta a kiállÃtása miatt. De ettÅ‘l még Dinho se ért semmit.
És az Inter ellen igenis bohóckodott. Te nem láttad, a TV nem adta, mikor a csapat kifutott az "Eye of the tiger"-re, és tombolt a közönség, Dinho sasszézva, a jelét mutogatva üvöltött a Curva Sud felé, és akkor azt hittem, álomjáték következik tÅ‘le. De mondom, a bemelegÃtÅ‘ sprinteknél sem sprintelt, a többiek visszamentek az öltözÅ‘be, Å‘ kint maradt egy picit, lÅ‘ni párat kapura, rakodta magát, meg trükközgetett a labdával, amire mi mind hálás kiabálásokkal reagáltunk. Aztán kijött, és talán 3 jó megmozdulást hozott le a meccsen, mellette szüntelenül reklamált és lázadozott. Az elvesztett labdák után 2 métert sem futott.
Az ilyen viselkedés után valóban mondhatom, h azon a meccsen bohóc volt, előadta, h hypermotivált, a pályán a meccsen meg nem köszönt ebből vissza semmi.
Az ilyenek után meg könnyebben elhiszem a pletykákat az edzésen végzett munkájáról...
De mondom, a szememben most is Å‘ a csapat elsÅ‘ számú sztárja, bÃzom benne, és rengeteget várok tÅ‘le. Mindemellett az Inter elleni meccsen mutatott hozzáállása kapcsán a véleményemet fenntartom a derbin lehozott játékáról.
Elküldve: 2009.08.31. 21:53
#