Egyszerűen ez egy olyan pofon volt tegnap, hogy nincs is kedvem visszaolvasgatni a kommenteket... Borzalmas volt a csapat teljesÃtménye tegnap és itt kiemelném a rosszakat, kezdve a legnegatÃvabbtól: Jankulovski-Ronaldinho voltak a leggyengébbek, de Pirlo és Gattuso(van amikor hátrány a temperamentuma ugye?) valamint Zambrotta és Seedorf sem szégyenkezhetnek a "ki játszik szarabbul" AC Milan háziversenyben... Katasztrófa amit látok, és leginkább azért, mert mostmár min változtat, ha leigazoljuk esetleg Rafinha-t és Van Der Vartot? Nem éppen minÅ‘ségi játékosok, velük is csak hosszabb lenne a pad... Leonardo kinevezése nagy hiba volt.. Mindig is Ancelotti párti voltam, ezt sosem tagadtam, még az is lehet, hogy Leonardo nagyon jó edzÅ‘ - lett
VOLNA, ha nem ilyen körülmények között nevezik ki. Mivel az utánpótlásunk 0 azaz
NULLA, ezért csak és kizárólag a vezetÅ‘ség teljes cseréjében látom a kiutat a jelenlegi majdnem teljesen kilátástalan helyzetbÅ‘l... Egyedül KIMI aki megmentette a kedvem erre a hétvégére, már egyáltalán nem vagyok bizakodó a szezont illetÅ‘en, lehet hogy most nem nézek focit egy darabig, ezzel is megkÃmélve magam az esetleges további lelki sérülésektÅ‘l... (pl. Kaká a Real-ban, 0 - 4 a kuzinoktól stb.)
FORZA MILAN!
Elküldve: 2009.08.30. 18:51
#