LASLOGALEAZZI:
sINTER:
Ultrahun:
Nem szabad leírni az Internazionalet, de úgy gondolom, hogy ez a Milan legyőzi a városi riválist. Pato, Ronaldinho, nem utolsó sorban a két csapat közötti technikai különbség ki kell hogy jöjjön a derbin. (ugyanakkor egy ilyen mérkőzésen minden megtörténhet, a kiállítástól a szemkápráztató gólokig)
Sztem nyerünk 1:0-ra, vagy 2:1-re, mi más eredmény születhetne az elmúlt 2-3 év fényében?.... :)
Nem szabad leírni az AC Milant, de úgy gondolom, hogy ez az Inter legyőzi a városi riválist. Balotelli, Eto'o, nem utolsó sorban a két csapat közötti erőnléti különbség ki kell hogy jöjjön a derbin. (ugyanakkor egy ilyen mérkőzésen minden megtörténhet, a kiállítástól a szemkápráztató gólokig)
Sztem nyerünk 1:0-ra, vagy 2:1-re, mi más eredmény születhetne az elmúlt 2-3 év fényében?.... :)
Most írd le Zoli a saját gondolataidat! A kifordított másolatod még viccnek is rossz! A hétvégi örömöd abban fog kimerülni, hogy a közös
csapatunk, az Újpest legyőzi két öngóllal a Haladást! :)
Ez az Inter nem fogja elcsórni tőlünk a 3 pontot!
Leírhatom a saját gondolataimat is,de tartom,hogy nem várhatok,mást,mint vendég sikert. Ez szerintem alap,hogy egy ilyen Derbyn,mindenki a szívéhez közelebb álló csapatot favorizálja. Felteszek egy kérdést,aztán,akinek van kedve hozzá,az válaszoljon nyugodtan. Miben jobb a mostani Milan az Internél? Tavaly rálehetett vágni,hogy sokkal technikásabb szebb focit játszik. (igen,én is elismertem) Viszont azóta elment a csapat esze,és a mostani helyettese szerintem közel sem tudja hozni azt a szintet,amit ő. (Igen,Kakára,és Ronaldinhora gondolok,valamint arra,hogy bár a technikai tudása tökéletes,de a sebessége jóval elmarad a Kakáétól,és pláne a régi önmagáétól)
Visszavonult Paolo Maldini,aki valljuk be,hogy ennek a védelemnek,még ennyi idősen is a legstabilabb pontja volt. (aztán,ezt,majd lehet,hogy más megcáfolja,de én így gondolom) Egyedül Pato az,akire aztmondom,hogy tartani kell tőle,de úgy gondolom,hogy egy Lucio,Chivu kettős,Maiconnal a szélen,ettől nagyobb problémát is megoldott már életében.
Nálunk Ibrahimovic nagy veszteség,de én személyszerint nem nagyon emlékszem olyan Derbyre,ahol ő kiemelkedőt tudott volna alakítani. Eto'o, és Milito mindenképpen jó lehet,egy ilyen meccsen,de nem lepne meg,ha egyikőjük helyett Balotelli kezdene. Azt gondolom,hogy miért felesleges részletezni. (nem nem azért,mert éppen Balotelli jobb,mint Eto'o,vagy akár Milito,csak hát kell egy erőcsatár is,nem,két klasszikus befejező.) Nem tudom,hogy a Senijder ügy,hogy áll,de annyit biztos érne,mint Stankovic. (bár a szerb mentalitása jól jöhet,ilyen meccseken)
Szóval lényeg,a lényeg, csalódnék a csapatban,ha kitudna kapni a mostani Milantól. Az x,a minimum,de egyébként győzelmet várok.
lufi: Az egyik legnagyobb "olasz" tehetség. Van néhány gyengébb meccse,de,ha elkapja a fonalat,akkor nagyon szép dolgokra képes. Erős,technikás,jól lő,és még alig múlt 19 éves. A viselkedése ellenszenves,de ettől függetlenül nagy értéke a mostani Internek....
Lila-fehér! E két szín,mindennél többet ér! Hűség az erőnk,és együtt dalolunk,szurkolunk az Újpestért!
Elküldve: 2009.08.27. 23:15
#