Tibo:Szerintem csak irónikusan írta. Vagy arra gondolt, hogy minden Siena-akcióban benne van Janku.Moha:spigi:
Zambrotta és Jankulovski együtt nem érnek egy lyukas focicsukát, annyira gyenge ma mindkettő :S
Csak Zambrotta. Jankulovski jól játszik. Rengeteg akcióban benne van. A kollégáról ez nem mondható el.
Hagyjad már ott tartok, hogy inkább Favalli, mint az antimozgású cseh vitéz.
Hajj ha egy Cissokho lenne a baloldalon. :(
milanroli:
Pato-t kikupálták azért.Magához képest alázattal,és kifejezetten jól játszik :)
Nesta és Silva nagyon jó páros lesz.A középpályánk gyengusz picit,Dinho ad pár jó paszt,de még mindig nem róla szól a játék.
Borri akar,de nem tud sokkal többet,Pirlot könyörgöm zavarja el valaki a szabadrugásoktól :)
Meglesz szerintem,fel kell pörögni a 2. félidőben.
milanroli:
Nesta és Silva nagyon jó páros lesz.A középpályánk gyengusz picit,Dinho ad pár jó paszt,de még mindig nem róla szól a játék.
Borri akar,de nem tud sokkal többet,Pirlot könyörgöm zavarja el valaki a szabadrugásoktól :)
kilpin:milanroli:
Így van,várjuk meg a 2. félidőt. Nagy baj szerintem nincsen, Borriello kaphatna egy kicsit több labdát és sok a Pirlo-féle céltalan felívelés.
petya83:Tibo:Szerintem csak irónikusan írta. Vagy arra gondolt, hogy minden Siena-akcióban benne van Janku.Moha:spigi:
Zambrotta és Jankulovski együtt nem érnek egy lyukas focicsukát, annyira gyenge ma mindkettő :S
Csak Zambrotta. Jankulovski jól játszik. Rengeteg akcióban benne van. A kollégáról ez nem mondható el.
Hagyjad már ott tartok, hogy inkább Favalli, mint az antimozgású cseh vitéz.
Hajj ha egy Cissokho lenne a baloldalon. :(
Pityoka70:
A sokat szidott Borriello fejelte le a támadás elején a labdát :lol:
CurvaSud:Pityoka70:
A sokat szidott Borriello fejelte le a támadás elején a labdát :lol:
szóüval ismét benne volt :D:D
CurvaSud:
Csak a see-t meg az ambrot ne :(
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.