Na akkor főgonoszként értékelnék.
Egetverő nagy játékot én nem láttam.A Leo féle brazilos focit tegnap 3 ember játszotta > Flamini-Ronaldinho-Pato. Kész ezzel ki is fújt a támadószekció. (igaz,Ronaldinho csak a passzai miatt kerülhet ide, gyors focit tőle sem láttunk,de ne is várjunk)
Kapusposzton amíg nem jön Abbiatti, nagyon is jó Storari.
A középső védőrész hihetetlenül jól muzsikál, Nesta egyszer bolondult meg mikor rosszul adot haza,Silvát nem láttam hibázni.(Eddig egy pont az ellenségeimnek, mert le a kalappal Silva előtt,ennyit nem vártam)
Szélsőjátékunk kapitálisan nulla, Zambrotta mintha bealudna a felezőt elhagyva, védekezés vagy bejön neki, vagy nem.(inkább az utóbbi)
Jankulovski annyival tart előrébb az ex juvésbarcásnál, hogy legalább a támadásban kiveszi a részét(ne felejtsük el,hogy 0-0-nál már meglehetett volna a vezetés, ha jobban koncentrál {vagy csatárnak született} )
Gattuso nem nyújtott ma kiemelkedő teljesítményt, hozta amit illik(egy Sienai szabinál azért nagyharcosan vetődött be,az tetszett :lol: )
Flamini nálam a N.1. a középpályán. Ilyen ember kellene még egy és meglenne a középpályánk én úgy érzem.
Pirlo nálam egy hatalmas :?: . Rohadjak meg előveszek egy 2003-as vagy 2004-es meccset és megnézem,hogy akkor is ennyit csinált-e és ezért imádtuk, vagy akkor tényleg csinált valami értelmeset is... Eladtam volna Carlónak mint a szél...de ne legyen igazam.
Ronaldinho passzokkal bizonyítja,hogy helye van a pályán, reklamálással,futómennyiséggel, szerzett labdák alapján pedig,hogy a padon(na de kit teszünk be?)
Pato hihetetlenül jó szezonja lehet,ha így folytatja, és kicsivel többet passzol. 8)
Boriello a legnagyobb hiba a csapatban. Elkellene őt végleg felejteni, és a szívem csücskét, vagy a holland gyereket erőltetni, de ha fm-ben lennénk még egy 17 éves primavérás gyereket is hamarabb tennék kezdőbe mint őt(lassan az életben is)
Értékelés számokban
Storari: 7
Jankulovski: 6,5
Zambrotta: 6
Nesta: 8
T.Silva: 8
Gattuso: 6,5
Flamini: 7,5
Pirlo: tényleg nem merem értékelni,előbb megnézem a régi meccset
Ronaldinho: 7,5
Pato:9
Ambrosini: 6
Összegezve a dolgokat, a lényeg,hogy nyertünk, sok helyzete nem volt a Sienának, a gól elkerülhető lett volna, kicsit kevésnek érzem még a támadójátékot, nagyon ingatagnak a széleket, és a 65.perctől majdnem bealudtam a meccsen.
Érzésem szerint,ha nagyon megszívjuk magunkat lehet nyerni az Inter ellen,de ez még nagyon max egy döntetlen.
Remélem senkit nem sértettem meg.
Puszi,pá
Forza
Elküldve: 2009.08.23. 13:38
#