gaboh7:
Favalli játéka is tettszett
Tibo:
Valaki nyugtasson meg,hogy nem most az Inter előtt lesz az uglibugli meccsa Reallal. :?:
Mert akkor földhöz vágom magam :(
Pepppa:Tibo:
Valaki nyugtasson meg,hogy nem most az Inter előtt lesz az uglibugli meccsa Reallal. :?:
Mert akkor földhöz vágom magam :(
Azt lefújták, holnap játszik a Real a Rosenborggal a Bernabeu kupáért, ja és az indok hogy nem megyünk Madridba mivel az Atletico aznap játszik BL selejtezőt és e két nagy múltú klub nem játszhat egy napon. Nevetségesnek tartom, de az Inter meccs miatt örülök neki, arra fejben rá kell készülni.
Milanista_:
Huntelaar játszhat már a Derbyn?
balla_j:mintha ez 3-4 éve eljátszódott volna már a premier ligában:)
A meccs végi incidensről:
Az ellenfél középpályása, Simone Vergassola később megmagyarázta, miért alakult ki tömegjelenet a pályán.
„Pato bármit meg tud csinálni, amit csak akar, de ilyen dolgokkal nem tehet minket nevetségessé" – nyilatkozta a játékos.
„Nem mutatott semmi tiszteletet, és ezt szóvá is tettem csapattársainak.Kezeivel gesztikulált, integetett, hogy menjünk, vegyük el tőle a labdát. Ez nem profihoz méltó viselkedés" – méltatlankodott Vergassola.
(NSO)
nathaniel:
Szezonnyitó meccsnek nem volt ez rossz! Persze sokat kell még fejlődnünk és a hiányposztok továbbra is megvannak és látszanak is.
Ronaldinho örvendetes módon rámcáfolt és a felkészülési meccsekkel szemben hasznosan játszott. Nem volt szenzációs, de mivel mindkét gólunkban elévülhetetlen érdemeket szerzett, most kalapemelés a jutalma. A futómennyiségén kell emelni és megpróbálni állandósÃtani a formáját!
Lényeg a gyÅ‘zelem, a játék reményeim szerint lesz jobb is. Jön az Inter, ellenük több kell majd, bÃzom a legjobbakban!
Forza Milan!!!
ferkoka:balla_j:mintha ez 3-4 éve eljátszódott volna már a premier ligában:)
A meccs végi incidensről:
Az ellenfél középpályása, Simone Vergassola később megmagyarázta, miért alakult ki tömegjelenet a pályán.
„Pato bármit meg tud csinálni, amit csak akar, de ilyen dolgokkal nem tehet minket nevetségessé" – nyilatkozta a játékos.
„Nem mutatott semmi tiszteletet, és ezt szóvá is tettem csapattársainak.Kezeivel gesztikulált, integetett, hogy menjünk, vegyük el tőle a labdát. Ez nem profihoz méltó viselkedés" – méltatlankodott Vergassola.
(NSO)
zaka01:
Ronaldinho - hasznos is volt meg nem is...hihetetlen ez az ember. 80percet aludt és 2 x 5 percet meg világklasszis szinten játszott, kezdve a gólpasszoktól, az ollózásig.
zaka01:
Megvan a 3pont és vezetjük a bajnokságot!! :twisted: :D
Sajnos szerintem nem sokáig....
Ami pozitÃv volt, az a belsÅ‘védÅ‘-duó, Pirlo és Pato játéka.
Én csak a védelemben látok előrelépést, itt is csak középen, egyébként a játékunk 1az1ben ugyanolyan mint tavaly. én még Huntertől várom azt a plusz erőt, ami hiányzik ahhoz, hogy jobban szerepeljünk mint tavaly.
Ronaldinho - hasznos is volt meg nem is...hihetetlen ez az ember. 80percet aludt és 2 x 5 percet meg világklasszis szinten játszott, kezdve a gólpasszoktól, az ollózásig.
Nagyon kell egy szélső, és a középpályára sem ártana egy fiatal összekötő.
Remélem a Derbyre megint felszÃvjuk magunkat, és Seedorf + Inzaghi páros is játszani fog, mert az inter ellen nekik is nagyon megy.
Forza!
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.