repasi:eddir:
lechevalier!
Sok játékosnak mennie kell ez egyértelmű! De 5 ember maradhat? Gondolkozz már kérlek... Menjen 22 ember!! És vegyünk nyáron másik 20at!!! Okos ötlet! Gratulálok hozzá...
És én vagyok a fura szerzet...
Te pedig az az ember aki mindenkinek minden hozzászólását kommentálja, mindenkit leolt, mindenkit baszogat, okoskodik, osztja az észt...
Hanyagolj légyszi....
Nézd,ha nem is 20-nak de elég sok mehetne tényleg,mert a produkciójuktól lettünk középszintü.Senderos,Seva, Seedorf,elől Borriello,Favalli, véleményem szerint már csuklóból küldhető,azt a produkciót akármelyik fiatal tudná hozni az első csapatban is....Aki még nem Milan szint,mondjuk nem is nagyon láttam még őket játszani a Viduez,Cardacio.....ők mehetnek kölcsönbe....de még én megkockáztatnám Ronaldinho-t is,ha nem tud változtatni (kicsit elszállt a Barcában).De Kaladze is olyan jó jó,de nem a legjobb megoldás sokszor.Személyszerint én Pirlot sem sajnálnám néha,amilyen csenevész produkciót csinál...hm hm .....
A jövő egyértelműen az lenne,ha Paloschit, Gourcuffot már az első körben visszahoznánk.
No de ezért imádom én ezt a csapatot,mert olyan,mint egy méhkas....nagy a dongás körülötte,bent meg óriási a szeretet.... 8)
Mindenben egyetértek. Annyival kiegészíteném, hogy úgy tudom D'Augostino a Milan tulajdona és neveltje, neki is lenne helye egy "új" Milanban, nem az Udinese-ben kéne játszania.