ForzaACMIL:
Könnyen okoskodunk itt, hogy Seedorfot így tegye ki a kezdőből, megy úgy, meg játszon 12 csatárral Ancelotti...(kis túlzás) De megnézhettétek a második félidőt. 4 támadóval játszottunk, mivel volt jobb? Még gyorsabban vezették ellenünk a kontrákat, ez volt az a nagy változtatás. Ép eszű edző sosem fog 4 védekezni képtelen játékossal pályára lépni.
Andrew:ForzaACMIL:
Könnyen okoskodunk itt, hogy Seedorfot így tegye ki a kezdőből, megy úgy, meg játszon 12 csatárral Ancelotti...(kis túlzás) De megnézhettétek a második félidőt. 4 támadóval játszottunk, mivel volt jobb? Még gyorsabban vezették ellenünk a kontrákat, ez volt az a nagy változtatás. Ép eszű edző sosem fog 4 védekezni képtelen játékossal pályára lépni.
Azt kéne felfogni, hogy a taktika egyeltalán nem csak abból áll, hogy éppen kik alkotják a kezdőt vagy hogy hány csatár van a pályán. Gyenge a védelmünk? Akkor talán feljebb kéne tolni az egész csapatot, hogy ne nehezedjen rájuk folyamatos nyomás. Ja hogy ehhez futni is kéne? Bocs. Ronaldinho és Kaká nem tud védekezni? Persze, senki nem várja el tőlük, hogy folyamatosan ütközzenek, becsúszva labdákat szerezzenek, de könyörgöm, pozíciót fogni, terelni ők is tudnak. Ha pedig ezt se, akkor nem tudom, miért is keresnek nálunk milliókat. Régen mértani pontossággal mozogtak a pályán a játékosaink, vonalzóval le lehetett volna ellenőrizni, hogy centi pontosan tartják a távolságot, és milyen szép az összhang. Ma ebből mi valósul meg? 11 ember a pályán van, ennyi.
Egy edzőtől elvárom, hogy kihozza a rendelkezésére álló játékosok tudását, és hogy látszódjon valami tudatosság attól függően, hogy épp a Barca vagy a Lugano az ellenfél. A Milannál ez nem teljesül már évek óta, ezen nincs mit magyarázni.
Ultrahun:lechevalier:Ultrahun:
Nem akarom túl dramatizálni a történetet, tény és való, hogy gyengén, szinte helyzetek nélkül játszottunk. Mielőtt valaki félreértené, ma egy szenzációsan jól játszó ellenfél is volt a pályán! Nem tudtunk mit kezdeni a hazaikkal, remek taktikával, és rengeteg futómennyiséggel múltak felül minket!
A Bajnokok Ligája indulás meglesz, a 2.helyet viszont meg kell tartani, hiszen valljuk meg, elnézve a Juventus formáját, illene közvetlen az Inter mögött végeznünk a bajnokságban.
A mezőny legjobbja kétségkívül Nelson Dida volt, rendkívül magabiztosan, régi önmagát idézve védett.
az miért szenzációs ha egy csapat fut,küzd és hajt?
nem volt ez az udine annyira brutál,a zsüve simán kihozott volna egy pontot a friuliból.
Sztem nem csak futómennyiségben/elszántságban múltak felül minket, hanem technikailag, taktikailag, mentálisan, szinte minden tekintetben. A játékosaink mélyen tudásuk alatt (Seedorf-tól-Zambrottaig) futballoztak, képtelenek voltak ritmusváltásokra, váratlan húzásokra. Persze ha a fortuna velünk van, mint a Portsmouth ellen az UEFA-kupában, talán 2-2 is lehetett volna a mérkőzés végkimenetele. Tegnap semmi nem jött össze a Milannak, nem érdemeltünk pontszerzést. :?
Udinese-Juventus 2:1 - Nem csak nekünk nehéz Udinében!
Zui:
Többen magasztalják itt az egekbe Didat....egy feltűnően nagyon gyenge Milanban amit tegnap láttunk tény és való hogy ő volt az egyik legjobb de azért ne mondjunk ilyeneket, hogy régi önmagát idézte. Régen magabiztosan megfogta a labdákat tegnap meg azt láthattuk hogy majdnem mindenhova oda ért teszem hozzá majdnem mert a gólnál mondjuk egy öklözést mutathatott volna és akkor az nem gól valószínűleg plusz amit kapura lőttek az majdnem mind kicsorgott róla és csak 2-3 sikerült megfognia, ami tegyük hozzá azért nem egy nagy teljesítmény.
Andrew:ForzaACMIL:
Azt kéne felfogni, hogy a taktika egyeltalán nem csak abból áll, hogy éppen kik alkotják a kezdőt vagy hogy hány csatár van a pályán. Gyenge a védelmünk? Akkor talán feljebb kéne tolni az egész csapatot, hogy ne nehezedjen rájuk folyamatos nyomás. Ja hogy ehhez futni is kéne? Bocs. Ronaldinho és Kaká nem tud védekezni? Persze, senki nem várja el tőlük, hogy folyamatosan ütközzenek, becsúszva labdákat szerezzenek, de könyörgöm, pozíciót fogni, terelni ők is tudnak. Ha pedig ezt se, akkor nem tudom, miért is keresnek nálunk milliókat. Régen mértani pontossággal mozogtak a pályán a játékosaink, vonalzóval le lehetett volna ellenőrizni, hogy centi pontosan tartják a távolságot, és milyen szép az összhang. Ma ebből mi valósul meg? 11 ember a pályán van, ennyi.
Egy edzőtől elvárom, hogy kihozza a rendelkezésére álló játékosok tudását, és hogy látszódjon valami tudatosság attól függően, hogy épp a Barca vagy a Lugano az ellenfél. A Milannál ez nem teljesül már évek óta, ezen nincs mit magyarázni.
ForzaACMIL:Andrew:ForzaACMIL:
Miért nem toljuk fel a védekezésünket?
Mert akkor ívelgetik a labdát előre a csatárnak és a Floro Flores, Pepe féle gyors játékosoknak nem nagy kihívás megelőzni Maldinit és Senderost. El kell fogadni, hogy amíg ilyen a védelmünk, addig nem fogunk tudni úgy neki menni egy meccsnek sem, hogy "hú bazzeg, most szétrúgjuk a hálójukat!"
Amíg így állunk védőkben (hálistennek ez már csak 2 meccs remélhetőleg), addig megfontolt játékkal lehetünk csak eredményesek, illetve akkor ha az ellenfél rossz napot fog ki és hagy minket játszani.
sINTER:
Azokat pedig sajnálom,akik pénzt,és időt nem kímélve,leutaztak közületek,Udinébe.
zila:
AdamG: "Igaz, hogy megítéltek egy meg nem adott büntetőt."
És ennek tetejébe még lőttek egy védhetetlen gólt is. :lol:
alemilan:Zui:
Többen magasztalják itt az egekbe Didat....egy feltűnően nagyon gyenge Milanban amit tegnap láttunk tény és való hogy ő volt az egyik legjobb de azért ne mondjunk ilyeneket, hogy régi önmagát idézte. Régen magabiztosan megfogta a labdákat tegnap meg azt láthattuk hogy majdnem mindenhova oda ért teszem hozzá majdnem mert a gólnál mondjuk egy öklözést mutathatott volna és akkor az nem gól valószínűleg plusz amit kapura lőttek az majdnem mind kicsorgott róla és csak 2-3 sikerült megfognia, ami tegyük hozzá azért nem egy nagy teljesítmény.
Az egyetlen baj az volt vele, hogy minden lövés után 2 méterig kicsorgott a labda a kezéből, és az volt sokszor a mázlija, hogy csak Senderos vagy Maldini állt ott, nem pedig egy Udinese támadó.
Na ezt elég hülyén fogalmaztam, remélem leszűrítek ebből, hogy mit is akartam ezzel mondani.
szori:
Ez a "Középszerű" csapat 5-1-re verte pár hónapja az Udinese-t, most meg kikapott. Van ilyen. Miért kell rögtön temetni és szidni mindenkit, mert nem jött ki a lépés 2 hónap után újra? Várható volt, hogy valamikor ki fogunk egy rosszabb napot (főleg ilyen sorsolással a végén)
szori:
Ez a "Középszerű" csapat 5-1-re verte pár hónapja az Udinese-t, most meg kikapott. Van ilyen. Miért kell rögtön temetni és szidni mindenkit, mert nem jött ki a lépés 2 hónap után újra? Várható volt, hogy valamikor ki fogunk egy rosszabb napot (főleg ilyen sorsolással a végén)
LASLOGALEAZZI:
Végigolvasva a mai hozzászólásokat, Eddir volt a legjobban
elkeseredve. Ő ott ült a lelátón. Amit látott, azt láttuk a képernyőről mi
is, csak sokan nem tudják elfogadni a keserű valóságot, mert a
szívünk örökre a Milané. Most ez nagy teher a számunkra.
Többen alig várják az őszi idénykezdetet a Seria A-ban. Mi arra a
biztosíték, hogy egyből "világverő" csapatunk lesz? Ha lesz is nagy
jövés-menés, az eredmények csak lassan fognak megmutatkozni.
Addig meg a pontok is jönnek és mennek. Nem vagyok jós, csak reális!
Andrew! Nagyon szépen összefoglaltad a véleményedet a mérkőzéssel kapcsolatban.
Andrijcar! Nem először írod le, hogy európai középcsapat vagyunk!
néhányan már kezdik elfogadni és igazat adnak Neked. Részemről
csak egy szösszenet: A kupákban több európai középcsapat is
megmérkőzött a Friuliban az Udinesevel. Mind szorosabb meccset
játszott velük, mint mi tegnap! (Nem a végeredményre gondolok.)
Szóval nem túl fényesek a kilátásaink!
LASLOGALEAZZI:
Végigolvasva a mai hozzászólásokat, Eddir volt a legjobban
elkeseredve. Ő ott ült a lelátón. Amit látott, azt láttuk a képernyőről mi
is, csak sokan nem tudják elfogadni a keserű valóságot, mert a
szívünk örökre a Milané. Most ez nagy teher a számunkra.
Többen alig várják az őszi idénykezdetet a Seria A-ban. Mi arra a
biztosíték, hogy egyből "világverő" csapatunk lesz? Ha lesz is nagy
jövés-menés, az eredmények csak lassan fognak megmutatkozni.
Addig meg a pontok is jönnek és mennek. Nem vagyok jós, csak reális!
Andrew! Nagyon szépen összefoglaltad a véleményedet a mérkőzéssel kapcsolatban.
Andrijcar! Nem először írod le, hogy európai középcsapat vagyunk!
néhányan már kezdik elfogadni és igazat adnak Neked. Részemről
csak egy szösszenet: A kupákban több európai középcsapat is
megmérkőzött a Friuliban az Udinesevel. Mind szorosabb meccset
játszott velük, mint mi tegnap! (Nem a végeredményre gondolok.)
Szóval nem túl fényesek a kilátásaink!
eddir:
lechevalier!
Sok játékosnak mennie kell ez egyértelmű! De 5 ember maradhat? Gondolkozz már kérlek... Menjen 22 ember!! És vegyünk nyáron másik 20at!!! Okos ötlet! Gratulálok hozzá...
És én vagyok a fura szerzet...
Te pedig az az ember aki mindenkinek minden hozzászólását kommentálja, mindenkit leolt, mindenkit baszogat, okoskodik, osztja az észt...
Hanyagolj légyszi....
repasi:eddir:
lechevalier!
Sok játékosnak mennie kell ez egyértelmű! De 5 ember maradhat? Gondolkozz már kérlek... Menjen 22 ember!! És vegyünk nyáron másik 20at!!! Okos ötlet! Gratulálok hozzá...
És én vagyok a fura szerzet...
Te pedig az az ember aki mindenkinek minden hozzászólását kommentálja, mindenkit leolt, mindenkit baszogat, okoskodik, osztja az észt...
Hanyagolj légyszi....
Nézd,ha nem is 20-nak de elég sok mehetne tényleg,mert a produkciójuktól lettünk középszintü.Senderos,Seva, Seedorf,elől Borriello,Favalli, véleményem szerint már csuklóból küldhető,azt a produkciót akármelyik fiatal tudná hozni az első csapatban is....Aki még nem Milan szint,mondjuk nem is nagyon láttam még őket játszani a Viduez,Cardacio.....ők mehetnek kölcsönbe....de még én megkockáztatnám Ronaldinho-t is,ha nem tud változtatni (kicsit elszállt a Barcában).De Kaladze is olyan jó jó,de nem a legjobb megoldás sokszor.Személyszerint én Pirlot sem sajnálnám néha,amilyen csenevész produkciót csinál...hm hm .....
A jövő egyértelműen az lenne,ha Paloschit, Gourcuffot már az első körben visszahoznánk.
No de ezért imádom én ezt a csapatot,mert olyan,mint egy méhkas....nagy a dongás körülötte,bent meg óriási a szeretet.... 8)
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.