slyhodos:
Drága barátom ez nem vitázás csak eszmecsere.
Megbeszéljük a gondolatainkat,ki mit gondol a dologról.
Én itt kevés emberrel szoktam vitázni,szerintem itt szinte mindenki inteligens ember akivel lehet értelmessen beszélgetni.
Pioneer:Omen:
Pioneer: Azt a taktikai húzást (illetve húzásokat) nem értem, hogy Zambrotta mit keres baloldali középpályásként, illetve a sérült Gattusonak miért kell a jobboldalon játszania. Nagyon röviden és tömören ennyi. :)
Az csak egy fikció az elÅ‘zÅ‘ emberke hozzá szólására miszerint Jankulovski nem jó a baloldalon de Flamini védÅ‘nek jó erre mondtam ennyi erÅ‘vel Zambrotta jó lenne a közé pályára, mert jól felfut, segÃti a támadást és jól védekezik.
Gattuso pedig mivel jobb szélső közé pályás ezért ha felépül akkor meg van a közép pálya két széle.
De ez csak arra fikció, hogy Flamini össze vissza játszik és, hogy Kaka pl. csatár akárcsak Ronaldinho már a megnevezése pedig mind kettő közép pályás. De ilyen Antonin is az az ember már minden volt csak akasztott ember nem. 8)
Ennyi ez nem valódi felállás csak egy fikció nem kell véresen kolyan venni. :P
Az már érdekesebb, hogy Felipe és Ronaldinho miért nem játszhat és miért Seedorf és Pirlo a kedvenc.
Na az érdekesebb kérdés. :roll:
Omen:
Serie A Preview: Catania - AC Milan
http://www.goal.com/en/news/1715/match-preview/2009/05/01/1240391/serie-a-preview-catania-ac-milan
Catania:
Possible Formation (4-1-3-2): Kosicky; Potenza, Silvestre, Capuano, Carboni; Izco; Biagianti, Llama, Martinez; Mascara, Morimoto
Milan.
Possible Formation (4-3-2-1): Dida; Zambrotta, Senderos, Maldini, Favalli; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Kaka, Seedorf; Inzaghi
Ricky:Omen:
http://www.goal.com/en/news/1715/match-preview/2009/05/01/1240391/serie-a-preview-catania-ac-milan
Catania:
Possible Formation (4-1-3-2): Kosicky; Potenza, Silvestre, Capuano, Carboni; Izco; Biagianti, Llama, Martinez; Mascara, Morimoto
Milan.
Possible Formation (4-3-2-1): Dida; Zambrotta, Senderos, Maldini, Favalli; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Kaka, Seedorf; Inzaghi
Jankulovski hianya miatt , ujbol hasznalhatnank Flaminit mind szelso vedo :idea:
Ricky:Omen:
Catania:
Milan.
Jankulovski hianya miatt , ujbol hasznalhatnank Flaminit mind szelso vedo :idea:
Roli7:
hivatalos kezdok:Milan - Dida; Zambrotta, Maldini, Favalli, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Kakà, Inzaghi.
Roli7:
hivatalos kezdok:Milan - Dida; Zambrotta, Maldini, Favalli, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Kakà, Inzaghi.
R80:Roli7:
Janku eleve sérült , szal nem lehet a kezdöben!
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.