Moha:
lejárt lemez az egész védelem úgy ahogy van. vegyük már észre hogy a "topcsapatok" közül, a mi védelmünk a legsilányabb... egy világhírű OLASZ csapaté...
Már rég letettem arról, hogy a fikázásod megzavarjam, de ezúttal, tekintettel a keresztényi ünnepre kivételt teszek. :D
És felhívom arra az apró tárgyi tévedésre a figyelmed, hogy a futó bajnokságban a Milan a második legkevesebb gólt kapta. Mögötte van jelenleg 2 olyan TOP-csapat is, mint pl. a Juventus és a Roma (bár ez utóbbi védelme tényleg katasztrófa: Mexesék kétszer annyi gólt kaptak, mint az Inter és 18-cal többet, mint mi.) Nem térnék ki arra, hogy ha a Nesta-Silva belső védőpáros játszhatott volna, hol állnánk, hiszen ez ma már lényegtelen. Mindenesetre "a beugrók" szerintem eddig elfogadható munkát végeztek. Sőt, megfigyelve Favalli és Senderos képességeit, én ezt a számsort erőn felülinek tartom.
Szóval, "a mi védelmünk a legsilányabb" mondatod nem csak rosszindulatú, de tárgyi tévedést is tartalmaz.
Én úgy éreznem ezt a mondatodat korrektnek, hogy a Milan idei, idős, rutinos játékosokkal, sérülésekkel és "idétlen igazolásokkal" teli védelme összességében megállta a helyét, de ez kevés volt ahhoz, hogy a csapat elérje kitűzött céljait: a scudettót és a tisztes helytállást a nemzetközi porondon.