Spoilimann:
Kecske:
Vuvu:
antiinter:
Játékos értékelés:
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/04/11/1203301/player-ratings-chievo-0-1-milan
Seedorf: "This alone wins him this rating." :D
Ez pontosan mit jelent :?:
Azt hogy azt az értéket csak a gólja miatt kapta.
de azt ne feledjük, hogy ő képes volt arra, amire a csatáraink nem. ha némileg hasznos megmozdulásai vannak és még győztes gólt is tud lőni...akkor nem érheti kritika.
ha mellette legalább még 2 gólt is rúgtunk volna, akkor megérteném a kritikát, de amíg el tud dönteni egy meccset...... szerintem te is rájössz, hogy igazam van.
Amit leírtam az a goal.com szerinti vélemény.
Személy szerint én is a többség közé tartozok, akik nehéz meccset vártak. Meg is kaptuk, és az agyonszidott Seedorf szerezte a gólt, akit biztos nem kezdettem volna, de tessék.. :D De ettől még nem változik az hogy a következő meccsen helyette Shevchenkot vagy Ronaldinhot szeretném a kezdőben látni, de erre kevés esély van.
Shevchenkot a végén sajnáltam, mikor vagy háromszor integetett hogy üresen van, mégsem kapott labdát..
Zambrotta és Dida az a 2 ember aki szerintem ma jót nyújtott, Ambrosini hajtott, inkább a 2. félidőben volt jó.
Sajnos Kaká már egy ideje nem találja magát... nem érzi a ritmust, nem tudom mi van vele.
Az tetszett mikor a Seedorf gól után Carlo hívta Tasottit, a téma biztos az volt hogy Tasotti meg ne próbálja lehozni Seedorfot... :D
Elküldve: 2009.04.12. 01:32
#