arkadius:
Én amondó vagyok, örüljünk a 3 pontnak és felejtsük el a meccset!
Régen mindeki azon sírt, hogy szarul játsszunk és 0 vagy 1 pontot gyűjtöttünk! Most szar játékkal meg van a 3 nagyon értékes pont!!!! :twisted:
Este remélem x lesz a Genoa-Juve !!! Még a 2. hely is meg lehet !!!! Bár nagyon kemény lesz az uccsó 4 forduló... :roll:
arkadius:
Én amondó vagyok, örüljünk a 3 pontnak és felejtsük el a meccset!
Régen mindeki azon sírt, hogy szarul játsszunk és 0 vagy 1 pontot gyűjtöttünk! Most szar játékkal meg van a 3 nagyon értékes pont!!!! :twisted:
Este remélem x lesz a Genoa-Juve !!! Még a 2. hely is meg lehet !!!! Bár nagyon kemény lesz az uccsó 4 forduló... :roll:
ForzaACMIL:
Most mégis miért sírtok?
Ez a Chievo döntetlenezett és hármat rúgott az előttünk lévő Juventusnak. Ne olyan elvárással üljetek le meccset nézni, hogy minimum 5 góllal nyerjünk. Meg kell becsülni a kis győzelmeket is. Ez pedig egy ilyen szűkös győzelem volt. A mostani meccset tekintve, meg vagyok vele elégedve.
Esküszöm van köztetek olyan, aki csak azért ül le meccset nézni, hogy hétről hétre elmondhassa, hogy 'hülye Carlo', 'alibi Seedorf/Pirlo', 'totyogós Seedorf/Pirlo', 'rossz formában lévő Kaká'...és így tovább. Tudjátok ha az ember eleget mondogat valamit, előbb-utóbb el is hiszi. Akik elhitték, azok akkor sem fogják jónak látni ezeket a játékosokat, hogyha netán tényleg jók.
Ugyanis ma Pirlo jól játszott. Futott, felugrott fejelni, ütközött, sprintelt hátrafele védekezni és veszélyes szabadrúgásokat végzett el. 1-2 pontatlan passza volt, amit szerintem Patonak is elszoktunk nézni. Nézzük el most neki is.
Seedorf szintúgy minőségben javult az elmúlt hetekhez képest. Viszont ő sajnálatos módon elfáradt a gólja után. Utána le kellett volna cserélni, de Tassotti/Ancelotti nem így döntött. Ez van. Ettől függetlenül elfogadhatót nyújtott a mai napon.
Továbbá kiemelném még Senderost, aki szerintem idei legjobb produkcióját nyújtotta. Komolyan mondom, ő is fejlődik. Még a végén nem is lesz olyan rossz...
Na, nem szídni kell mindig mindenkit, örüljetek a három pontnak. Kövi két meccsünk hazai pályán lesz, majd ott lövünk több gólt is! :wink:
andrijcar:
Seedorf szerintem elfáradt, kijár nekik 3 hét pihenő valami wellness hotelben. hova jutott a Milan, hogy ilyen alibi emberek végig játszák a meccseket. A gólja nálam nem oszt nem szoroz, ez nulla egy Milanban. Hetek óta.
Ezúton megköszönöm a Chievo csatárainak azt a bénázást, amivel hozzájárultak az 1-0-ás sikerünkhöz, illetve Didának a nagy védésekért.
Zambrotta dícsérhető a sok futásért és akaratért, mást nem tudnék kiemelni.
Egyik játékosunk gyengébb volt, mint a másik.
Ronaldinhót és Shevát inkább ne cserélje be 10 percre, mert csak a feszültséget növeli bennük. Ennyi idő alatt nem lehet felvenni a ritmust, főleg egy olyan csapatban, ahol 8 ember nem lépi át a felezővonalat az utlsó 20 percben.
ForzaACMIL:
Most mégis miért sírtok?
Ez a Chievo döntetlenezett és hármat rúgott az előttünk lévő Juventusnak. Ne olyan elvárással üljetek le meccset nézni, hogy minimum 5 góllal nyerjünk. Meg kell becsülni a kis győzelmeket is. Ez pedig egy ilyen szűkös győzelem volt. A mostani meccset tekintve, meg vagyok vele elégedve.
Esküszöm van köztetek olyan, aki csak azért ül le meccset nézni, hogy hétről hétre elmondhassa, hogy 'hülye Carlo', 'alibi Seedorf/Pirlo', 'totyogós Seedorf/Pirlo', 'rossz formában lévő Kaká'...és így tovább. Tudjátok ha az ember eleget mondogat valamit, előbb-utóbb el is hiszi. Akik elhitték, azok akkor sem fogják jónak látni ezeket a játékosokat, hogyha netán tényleg jók.
Ugyanis ma Pirlo jól játszott. Futott, felugrott fejelni, ütközött, sprintelt hátrafele védekezni és veszélyes szabadrúgásokat végzett el. 1-2 pontatlan passza volt, amit szerintem Patonak is elszoktunk nézni. Nézzük el most neki is.
Seedorf szintúgy minőségben javult az elmúlt hetekhez képest. Viszont ő sajnálatos módon elfáradt a gólja után. Utána le kellett volna cserélni, de Tassotti/Ancelotti nem így döntött. Ez van. Ettől függetlenül elfogadhatót nyújtott a mai napon.
Továbbá kiemelném még Senderost, aki szerintem idei legjobb produkcióját nyújtotta. Komolyan mondom, ő is fejlődik. Még a végén nem is lesz olyan rossz...
Na, nem szídni kell mindig mindenkit, örüljetek a három pontnak. Kövi két meccsünk hazai pályán lesz, majd ott lövünk több gólt is! :wink:
Pioneer:
És vannak emberek akik szerint Carlo jó edző és a csapat így jó ahogy van.
Ja és Seedorf gólt szerzet így Ronaldinho mehet.
Ha szerencsék van a Juve kikap és 2 pontra feljövűnk és onnan már meglehet a második hely.
De erre bármelyik edző képes lenne.
Pioneer:
....Ha szerencsék van a Juve kikap és 2 pontra feljövűnk és onnan már meglehet a második hely...
roltchi:
bármennyire is gyengék voltunk, már megint nyertünk...
nálam cél a 2. hely. Az inter úgyis bajnok, és mi még játszunk a Juvéval....
Vuvu:antiinter:
Játékos értékelés:
http://www.goal.com/en/news/10/italy/2009/04/11/1203301/player-ratings-chievo-0-1-milan
Seedorf: "This alone wins him this rating." :D
Ez pontosan mit jelent :?:
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.