Tibo:andrijcar:
Újra 10-en próbálkozunk 11 ellen. Megint sikerült emberhátrányban kezdeni egy meccset.
Próbálok értelmes magyarázatot találni az edzőnk döntéseire, de nem sikerül.
Talán szeret hendikeppel indulni.
Remélhetőleg most, hogy elküldték a padtól, Tassotti kitalál valamit és javulunk a második félidőben, mert ezt a meccset hozni kell!
Félidőben Seedorf le és bárki be, mert biztosan jobb lenne.
Én tartok tÅ‘le h CA-t kizavarták Ãgy Tassotti se fog a 89.percig merni cserélni. FÅ‘leg nem CA kedvenceit, gondoljatok bele mit kapna érte meccs után :D
Kivi:
Egyébként anyáztunk, hogy miért nem a mi meccsünket adja a Sport1 de be kell vallani, hogy a mi találkozónkkal ellentétben Rómában foci van. Igazi látványos rangadót játszik a Roma a Lazioval.
szaloky:
És akkor ebben a pillanatban üdvözletem küldöm mindazoknak, akik Seedorfot lekapták volna. :D
Éljen Carlo! :D
Nemezis:
Örülök a gólnak meg nem is.
Örülök mert vezetünk.
Nem örülök mert Ãgy See marad és a következÅ‘ pár meccsen is kezdÅ‘ lesz
szaloky:
És akkor ebben a pillanatban üdvözletem küldöm mindazoknak, akik Seedorfot lekapták volna. :D
szaloky:
Kivi:szaloky:
Pedig helyette konkrétan én is játszhatnék. Ezt ne Ancelottinak köszönd hanem a vakszerencsének és a földöntúli jóakaratnak.
ejot:Kivi:szaloky:
Pedig helyette konkrétan én is játszhatnék. Ezt ne Ancelottinak köszönd hanem a vakszerencsének és a földöntúli jóakaratnak.
szaloky vigyorában azért egy kis irónia meglapult szerintem...
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.