zlotyi11:
Egy mérkőzés ahol kötelező a győzelem a csapat számára.
A Lecce jelenleg utolsó előtti helyen áll a bajnokságban (24 ponttal), 26 rúgott és 48 kapott góllal.
A mérkÅ‘zést a Sport1 élÅ‘ben közvetÃti 21:00-tól!
antiinter:zlotyi11:
A Lecce jelenleg utolsó előtti helyen áll a bajnokságban (24 ponttal), 26 rúgott és 48 kapott góllal.
21:00???
új időpontban vannak a meccsek?
antiinter:zlotyi11:
21:00???
új időpontban vannak a meccsek?
roltchi:
tudja valaki pontosan, hogy kik nem játszhatnak vasárnap?
köszi
Gila_Milan:
Én a stadionból nézem :) Végre, először... Hát sajnos nem láthatom két nagy kedvencem... de azért nyerjünk, ha már ottleszek :)
prosper:Gila_Milan:
Én a stadionból nézem :) Végre, először... Hát sajnos nem láthatom két nagy kedvencem... de azért nyerjünk, ha már ottleszek :)
Borriellot és Emersont? :P :lol:
Gila_Milan:prosper:Gila_Milan:
Borriellot és Emersont? :P :lol:
Borriellot és Abbiatit ;) Borriello már 2003 körül az egyik kedvencem volt... amikor az Empoliban volt kölcsönben...
Dosztojevszkij:
Az elÅ‘zÅ‘ szezonban a három kiesÅ‘ (Parma, Livorno, Empoli) ellen Ãgy teljesÃtettünk:
6 mérkőzésből 2 győzelem, 3 döntetlen, 1 vereség
A jelenleg az utolsó négy helyen tanyázó csapat ellen ebben az idényben eddig a következő eredményeink vannak:
Bologna: 1 győzelem, 1 vereség
Torino: 1 döntetlen
Lecce: 1 döntetlen
Reggina: 1 győzelem, 1 döntetlen (gólarány 3-2)
Ezzel aztán nem lehet sokat dicsekedni. BÃzzunk benne, hogy vasárnap kicsit fényezik a fiúk ezt a mérleget. :oops:
ramirez86:
Sziasztok!
Néztem a várható kezdőt See, és Pirlo megint ott van sajnos.
Kicsit röhej amit CA csinál
Hajrá Milan
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.