Komolyan hogy jösz te ahhoz hogy 2 világklasszist lekancsalozz meg lenégerezz. Falra mászok ettől, meg a júdáscsenkózástól is.
Énis bíráltam Seedorfot mostanában, mert valóban nem hajtott, Pirlonak is voltak rosszabb periódusai na de azér ÁCSI. Egy bizonyos tiszteletet meg kéne adni ezeknek az embereknek, már leraktak vmit az asztalra, lehet bírálni Seedorfot is de azért 3 csapattal 3 BL t nyerni.. sőt az egyikkel 2 őt is.
Komolyan nem értem az embereket innen vagy okos, amúgy állítom soha életetedbe nem futballoztál még megyei szinten se, de itt a fórumon azér napi szinten okoskodnak a Sacchik, meg a világklasszisok, mit kéne hogy kéne. Rendbe van hogy mindenkinek más a véleménye, erre való a fórum, meg kell osztani azt a többiekkel, és megbeszélni, ki hogy látta, ő hogy csinálta volna, de azért van egy bizonyos erkölcsi nívó ami alá ne menjünk már. Ebben a Milan - Reggina 1-1 topikban is van kapásból 10 hsz ami úgy fikáz mint a kurvaisten..
Én személy szerint örülök hogy láthatom a Milan meccseit, és egy kis színt visznek néha az életembe, de egy X ből ennyi szarságot megállapítani, és már ismét zavarnák az edzőt világba vagy 20-an...
Moha:
Ultrahun:
A Reggina 10/1-szer lehet ennyire mázlis. Nekik minden összejött, nekünk nem. A futball több mint játék. Ezt a mérkőzést több góllal le kellett volna hozni. Személy szerint örülnék, ha Ancelotti végre átállna a két csatáros játékra. 2006 óta tart az impotenciánk az olasz bajnokságban. Még mindig nem találjuk Shevchenko utódját. Pato még nem klasszis, Pippo 1-1 meccsre jó.
2005-2006-os szezonban így álltunk föl:
Dida, Stam, Nesta, Kaladze, Serginho, Pirlo, Gattuso, Seedorf, Kaká, Shevchenko, Inzaghi
Egy motiváltabb, és támadásban hatékonyabb csapat (volt). Azóta már csak a BL-re tudjuk magunkat összekapni. Tavaly 5:2-re gáláztunk a San Siroban, idegenben pedig 1:4-re győztünk a Reggina ellenében. Az a gond, hogy minden 2. mérkőzésen szenvedünk. Az első gólig nem találjuk a mérkőzés ritmusát, és vezetés birtokában képesek vagyunk leadni az előnyt. Az a csapat, amely 3:0-ról képes leadni egy előnyt, az még a legutolsótól is képes blamázni. A Bajnokok Ligájában elengedő 1-1 meccsre fölszívni magát (koncentrációban) a csapatnak, ráadásul ott nincsenek undorító olasz bekkelős csapatok. Az angol Premier League ezért veri kiütéssel az olaszt. :( Ott bevállalják a támadófutballt, színvonalasabb, és élvezetesebb mérkőzéseket produkálnak.
főnök... Stamot+Nestát ne hasonlítsd egy Bonera+Kaladze estleg Favalli+Senderos kettőshöz, akkor még Pirlo+Seedorf+Kaká is szeretett focizni, sőt a kancsal+néger még védekezni is szeretett... Serginho meg? húúú azok voltak szép idők mikor ő rohangált fel-le
vége... változtatni kell....
Elküldve: 2009.02.08. 16:50
#