andrijcar:
Hétközi forduló, ahol a Genoa csapatát fogadjuk. Az első meccsen idegenben 2-0-ás vereséget szenvedett a Milan, most itt a lehetőség visszavágni. A szurkolók szavazatainak köszönhetően szerdán a Tv-ben is láthatjuk a csapatot, a Sport1 a Milan-Genoa meccset közvetíti 21:00-tól késleltetve.
2008.09.14 Genoa-Milan 2-0
2008.01.27. Milan-Genoa 2-0
2007.08.27. Genoa-Milan 0-3
A csapat formája: 5 meccs óta veretlen
roltchi:
Én ugyanazt a kezdőt tenném be, győztes csapaton ne változtass alapon.
Ha pedig nem indul be a szekér, jöhet Dinyho, Seva, Pippo.
kispuyol:
Nagyon remélem, hogy nem fogják összevágni szerdán a meccset, ahogy azt tették tegnap az inter-Sampdoria meccsen. Én minden pillanatra kíváncsi vagyok.
PAROKA7:kispuyol:
Nagyon remélem, hogy nem fogják összevágni szerdán a meccset, ahogy azt tették tegnap az inter-Sampdoria meccsen. Én minden pillanatra kíváncsi vagyok.
De miért csúsztatva adják??
andrijcar:PAROKA7:kispuyol:
Mert előtte élőben Dortmund-Werder meccs van. zlotyi tobzódhat az élvezetekben 8)
antiinter:andrijcar:PAROKA7:kispuyol:
Mert előtte élőben Dortmund-Werder meccs van. zlotyi tobzódhat az élvezetekben 8)
az a meccs a sport1-en lesz, a miénk a sport2-n.
paulinho:
Ronaldinhot remélem kezdö lessz:wink: Most rajta a sor hogy bizonyitson. :wink:
Fata:
Lehetséges kezdő:
Abbiati; Zambrotta, Maldini, Favalli, Jankulovski; Seedorf, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Ronaldinho, Pato.
Zambrotta 60% - Antonini 40%
Favalli 50% - Senderos 40% - Bonera 10%
Seedorf 60% - Beckham 40%
A mérkőzést Andrea Gervasoni vezeti majd.
Fabio Capello a helyszínen nézi meg a találkozót.
MilanNews.it
Fata:
Lehetséges kezdő:
Abbiati; Zambrotta, Maldini, Favalli, Jankulovski; Seedorf, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Ronaldinho, Pato.
Zambrotta 60% - Antonini 40%
Favalli 50% - Senderos 40% - Bonera 10%
Seedorf 60% - Beckham 40%
A mérkőzést Andrea Gervasoni vezeti majd.
Fabio Capello a helyszínen nézi meg a találkozót.
MilanNews.it
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.