szaloky:Moha:Putya:
egyszerű, mattioni jobbszél, zambrotta bal
naiv kecsói barátom, nem szoktál még hozzá, hogy az ilyen igazolások a padra jönnek? nehogy azt gondold,hogy bárkit is kiszorÃthat. ez nem a footbal manager(sajnos)
Azt hiszem a srác két éles edzésen van túl a Milanban. Ha Te lennél az edző betennéd az első adandó alkalommal?
redzsi11:
Gratulálok a fiúknak!
CA adhatna tobb esélyt is a cseréknek. Az egyik uruguay-i azért játszhatna néha legalább egy 10 percet az ilyen meccseken, ha már elhasználtak rájuk két non-eus helyet. Ráadásul most milyen jól jönne az egyik Thiago-nak.
Pato7:redzsi11:
Gratulálok a fiúknak!
CA adhatna tobb esélyt is a cseréknek. Az egyik uruguay-i azért játszhatna néha legalább egy 10 percet az ilyen meccseken, ha már elhasználtak rájuk két non-eus helyet. Ráadásul most milyen jól jönne az egyik Thiago-nak.
Viudez az ifik számára kiÃrt Copa Americán vesz részt jelenleg és 1 gól + gólpasz 2 meccsen, ha jól tudom
andrijcar:
A közvetÃtés legjobb pillanata:
Szünetben mutatják a lelátót, Strasser, Mattioni és Darmian ülnek egymás mellett kabátban sapkában és joghurtot kanalaznak 1234((
Strasser nagy kedvencem 8)
zila:Már Bifidus actireguláris nem? :Dandrijcar:
Szünetben mutatják a lelátót, Strasser, Mattioni és Darmian ülnek egymás mellett kabátban sapkában és joghurtot kanalaznak 1234((
Bifidus essensis rulez! :D
PAROKA7:zila:Már Bifidus actireguláris nem? :Dandrijcar:
ettore:
srácok, lesz fent letölthető összefoglaló a meccsről?
vagy már van, csak én nem találom? :oops:
sajnos nem láttam a sport1-en sem, pedig kÃváncsi lennék rá...
zila:PAROKA7:zila:Már Bifidus actireguláris nem? :Dandrijcar:
Ez szerintem szurkolófüggÅ‘. Például ott van még az OMEGA 3. De én pl. a szexre szavazom. Aközben is lehet Omegát fogyasztani, ha már ilyen tájakon kÃván Kóborolni az ember. :D
zila:ettore:
srácok, lesz fent letölthető összefoglaló a meccsről?
vagy már van, csak én nem találom? :oops:
sajnos nem láttam a sport1-en sem, pedig kÃváncsi lennék rá...
"Ha nálad lesz egy kérdés, nálam biztos lesz egy válasz" :D
Én a Youtubeot ajánlom, bár ott nincs vmi extra hosszú.Bologna - Milan 1-4
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.