nathaniel:
Magától értetődik, hogy győznünk kell a Bologna ellen. Igen jól esne egy alázós, nagy arányú győzelem. Személyes kezdőcsapat:
Dida-Antonini,Bonera,Maldini,Zambrotta-Beckham,Pirlo,Ambrosini-Kaka',Ronaldinho-Pato
Spoilimann:nathaniel:
Magától értetődik, hogy győznünk kell a Bologna ellen. Igen jól esne egy alázós, nagy arányú győzelem. Személyes kezdőcsapat:
Dida-Antonini,Bonera,Maldini,Zambrotta-Beckham,Pirlo,Ambrosini-Kaka',Ronaldinho-Pato
jó látni, hogy valaki "majdnem" egyetért velem :lol: :lol: :lol:
de igazad van. most egy alázós győzelem kell. főleg, hogy a Bologna az alsóház közepén helyzekedik el.
ha di vaio-t ki tudjuk venni a játékból, akkor nagy esélyünk lehet győzni.
kíváncsi vagyok, hogy érte majd ki jelentkezik be, mert msot nagyon jó. igaz. egy fecske nem csinál nyarat.
Adinho16:Spoilimann:nathaniel:
jó látni, hogy valaki "majdnem" egyetért velem :lol: :lol: :lol:
de igazad van. most egy alázós győzelem kell. főleg, hogy a Bologna az alsóház közepén helyzekedik el.
ha di vaio-t ki tudjuk venni a játékból, akkor nagy esélyünk lehet győzni.
kíváncsi vagyok, hogy érte majd ki jelentkezik be, mert msot nagyon jó. igaz. egy fecske nem csinál nyarat.
Az a baj hogy mi idegenbe a kis csapatok ellen nem sűrűn alázunk főleg ha van egy ügyeletes gólvágó is az ellenfélnél :lol:
balla_j:
A -6 pont nagyon kedvező számunkra.
Gaga97:
Én kipróbálnék egy 4-3-1-2-t:
-------------------Abbiati---------------------
------------------------------------------------
--Zambrotta---Kaladze--Antonini---Janku-
-----------------------------------------------
-------Flamini-------------------Pirlo--------
-----------------Ronaldinho------------------
------------------Kaká------------------------
--------Shevchenko-------Pato-------------
2. félidőben lehoznám Ronaldinhót, és bejön Seedorf
balla_j:
Én őket küldeném fel:
Abbiati; Antonini, Maldini, Favalli, Zambrotta; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Seedorf; Pato
Nem tudom, hogy a két belső védőnk meddig tudja tartani a viszonylag jó formáját. A probléma az, hogy a két öregnél semmivel sem jobbak a fiatalok. (Gallas nagyon-nagyon kellene)
A -6 pont nagyon kedvező számunkra. Az előző két derbyt megnyertük és ha tavasszal is sikerül, akkor "ütőtávba" érnek a kék-feketék, feltéve, hogy hasonló eredményeket hozunk a többi meccsen, mint az inter.
Ehhez az első lépés a Bologna bedarálása. Őszintén szólva attól tartok, hogy amikor visszahozza a reményeket a csapat, akkor szokott egy kiábrándító játék következni. Remélem a forma javulás permanens lesz a sérülések pedig megritkulnak a jövőben.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.