prosper:
A Romat mikor vertük meg utoljára?
Mert nem mostanába....
ettore:
Szerintem viszont, ha nehezen is, de egy góllal verjük a bordó-sárgákat! A gólokat Pato és Sheva jegyzi majd reményeim szerint, tehát 2-1 lesz ide.
Ultrahun:
A mérkőzés előtt: Az ilyen mérkőzések mindig hoznak izgalmakat, felejthetetlen pillanatokat. Óriási taktikai harcra van kilátás. A klasszisok tekintetében mi állunk jobban, ám a lendületes Roma bármire képes. A Stadio Olimpicoban legutóbb 2004-ben győztünk.
Az A.S. Roma: A Roma tragikusan kezdte az idényt, voltak olyan időszakok, amikor Spaletti menesztéséről beszélt a sajtó. A Roma 16 lejátszott mérkőzésén 7-szer nyert, 2-szer játszott döntetlent, és 7-szer (!) szenvedett vereséget. A legutóbbi mérkőzésükön 0:1-re győztek a Chievo ellen a farkasok, a franica Menez góljával. A tabella 11. helyén állnak. Francesco Totti sérülés miatt biztosan kihagyja a talákozót.
Ac Milan: A legutóbbi összecsapásán parádézott, 5:1-re hazaküldte a 12. helyen tanyánzó Udinese együttesét. A csapat ugyan két vereséggel kezdte az idényt, mégis volt egy 16 tét mérkőzésen át tartó veretlenségi szériája, ráadásul az Inter, és a Juventus után a legtöbb gólt szerezték a milánói piros-feketék.
Esélylatolgatás: Véleményem szerint döntetlenre fog végződni ez az összecsapás.
Tehát a realitás: 1:1
santos:ettore:
Szerintem viszont, ha nehezen is, de egy góllal verjük a bordó-sárgákat! A gólokat Pato és Sheva jegyzi majd reményeim szerint, tehát 2-1 lesz ide.
Felejtsétek már el Shevát :roll:
lacikacs:Ultrahun:
A mérkőzés előtt: Az ilyen mérkőzések mindig hoznak izgalmakat, felejthetetlen pillanatokat. Óriási taktikai harcra van kilátás. A klasszisok tekintetében mi állunk jobban, ám a lendületes Roma bármire képes. A Stadio Olimpicoban legutóbb 2004-ben győztünk.
Az A.S. Roma: A Roma tragikusan kezdte az idényt, voltak olyan időszakok, amikor Spaletti menesztéséről beszélt a sajtó. A Roma 16 lejátszott mérkőzésén 7-szer nyert, 2-szer játszott döntetlent, és 7-szer (!) szenvedett vereséget. A legutóbbi mérkőzésükön 0:1-re győztek a Chievo ellen a farkasok, a franica Menez góljával. A tabella 11. helyén állnak. Francesco Totti sérülés miatt biztosan kihagyja a talákozót.
Ac Milan: A legutóbbi összecsapásán parádézott, 5:1-re hazaküldte a 12. helyen tanyánzó Udinese együttesét. A csapat ugyan két vereséggel kezdte az idényt, mégis volt egy 16 tét mérkőzésen át tartó veretlenségi szériája, ráadásul az Inter, és a Juventus után a legtöbb gólt szerezték a milánói piros-feketék.
A Roma legutóbb kikapott 3-2 arányban a Cataniától, azelőtt 3-2-re győzött a Cagliari ellen, a többi nagyjából stimmel.
Ultrahun:
Az A.S. Roma: A Roma tragikusan kezdte az idényt, voltak olyan időszakok, amikor Spaletti menesztéséről beszélt a sajtó. A Roma 16 lejátszott mérkőzésén 7-szer nyert, 2-szer játszott döntetlent, és 7-szer (!) szenvedett vereséget. A legutóbbi mérkőzésükön 3-2-es vereséget szenvedtek a Catania együttesétől. A tabella 11. helyén állnak. Francesco Totti sérülés miatt biztosan kihagyja a talákozót.
Ultrahun:
Fontos, hogy megragadjuk a kezdeményezést
Ultrahun:
végig uraljuk az összecsapást
Ultrahun:
nem tehetjük meg, hogy vezetés birtokában ráülünk az eredményre
Ultrahun:
Nem ezen fog múlni a bajnoki cÃm sorsa
milcsike:santos:ettore:
Nem hiszem h Sheva játszani fog, ha mégis akkor azért ne felejtsd el h akármikor villanhat egyet...
Lehet nincs jó formában, de azért bőven benne van egy zseniális gól, eccer úgyis kijön belőle, nem felejtett el focizni csak nem jön neki össze mostanság...
Nagy számok törvénye alapján eccer úgyis betalál a bajnokságban, hátha éppen most.
johnywalker:
Mindeki De Rossiról meg Tottiról beszél, pedig, hogy jobban visszaemlékezünk minidg Vucinic szokott minket szopatni. A Roma ellen már jópár éve nem láttam szép Milan játékot, csak azt, hogy szenvedünk Vucinic meg röhög a markába. Lehet, hogy túl pesszimista vagyok, de szerintem a farkasok megesznek minket.
kispuyol:Ultrahun:
Fontos, hogy megragadjuk a kezdeményezést
Kezdeményezéshez futni is kellene.
Ultrahun:
végig uraljuk az összecsapást
Ehhez meg kondÃció kellene, ami nincs.
Ultrahun:
nem tehetjük meg, hogy vezetés birtokában ráülünk az eredményre
Ez egyértelmű, de ugye nem gondolod komolyan, hogy a Roma ,- Udinese-t fog játszani, 1 bekapott gól után majd hagyni fogja magát kivégezni...?
Ultrahun:
Nem ezen fog múlni a bajnoki cÃm sorsa
Hanem?
(más:Totti játszik?)
santos:ettore:
milanroli:santos:ettore:
Te felejtsd el nyugodtan.Mástól azért ne kérd.
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.