gio14:
Az talán mellettünk szól, hogy jobban rá tudunk pihenni a meccsre.
Az Udine tegnap játszott az Uefa kupában, és idegenbe utazott, mi 1 nappal többet készülhetünk, és nem kellett utaznunk.
gio14:
Az talán mellettünk szól, hogy jobban rá tudunk pihenni a meccsre.
Az Udine tegnap játszott az Uefa kupában, és idegenbe utazott, mi 1 nappal többet készülhetünk, és nem kellett utaznunk.
Fata:
Nos, a Gazzetta kezdője (4-4-2)
Abbiati
Favalli Kaladze Maldini Jankulovski
Seedorf Viudez Emerson Cardacio
Ronaldinho Pato
Fata:
Abbiati
Ronaldinho Pato
Giovanni:Fata:
Abbiati
Ronaldinho Pato
Ezt azért nem hiszem!
Abbiati
Antonini Kaladze Favalli Jankulovski
Ambrosni Emerson
Seedorf Ronaldinho
Shevchenko Pato
És ott van még Pirlo is!
ez logiksabb. Hisz Viudez nem is középpályás Favalli pedig széélen már nem valami jó és Cardacio max cserének jó... Inkább Shevat próbálnám meg közpen. Ronaldinho viszont szereintem jól megjátszaná a csatár posztot.
Más: KÃváncsi leszek Zapatara megérné e elhozni, remélem nem lessz annyira jó napja, a mi érdekünkbe!
Fata:Giovanni:Fata:
Abbiati
Ronaldinho Pato
Ezt azért nem hiszem!
Abbiati
Antonini Kaladze Favalli Jankulovski
Ambrosni Emerson
Seedorf Ronaldinho
Shevchenko Pato
És ott van még Pirlo is!
ez logiksabb. Hisz Viudez nem is középpályás Favalli pedig széélen már nem valami jó és Cardacio max cserének jó... Inkább Shevat próbálnám meg közpen. Ronaldinho viszont szereintem jól megjátszaná a csatár posztot.
Más: KÃváncsi leszek Zapatara megérné e elhozni, remélem nem lessz annyira jó napja, a mi érdekünkbe!
A lap szerint Bonera, Borriello, Nesta, Gattuso, Kakà, Flamini, Senderos, Pirlo sérültek,
Ambro meg eltiltott...
Fata:
A lap szerint Bonera, Borriello, Nesta, Gattuso, Kakà, Flamini, Senderos, Pirlo sérültek, Ambro meg eltiltott...
dreid:Fata:
A lap szerint Bonera, Borriello, Nesta, Gattuso, Kakà, Flamini, Senderos, Pirlo sérültek, Ambro meg eltiltott...
Én se akartam elhinni, Ãgy megnéztem, tnyleg az amit Ãrtál:
A felállás:
Abbiati 12
Favalli 19 Kaladze 4 Maldini 3 Jankulovski 18
Seedorf 10 Viudez 20 Emerson 5 Cardacio 14
Ronaldinho 80 Pato 7
A cserepad:
Dida 1 Antonini 77 Fondrini 53 Darmian 36 Pedrocchi 51 Shevchenko 76 Inzaghi 9
Sérült: Bonera, Borriello, Nesta, Gattuso, Kakà, Flamini, Senderos, Pirlo,
eltiltott: Zambrotta (1), Ambrosini (1)
A kezdőről ha nem épűl fel seni, akkor 2 játékos kerülhet be: Antonini és Sev maximum. Ekkor vagy Janku, vagy Antonini felmenne a középpályára. Viszont Sev esetén 3 csatárral kéne játszanunk. Érdekes...
Mindenesetre kÃváncsi vagyok az Urukra....
dreid:Fata:
Én se akartam elhinni, Ãgy megnéztem, tnyleg az amit Ãrtál:
A felállás:
Abbiati 12
Favalli 19 Kaladze 4 Maldini 3 Jankulovski 18
Seedorf 10 Viudez 20 Emerson 5 Cardacio 14
Ronaldinho 80 Pato 7
A cserepad:
Dida 1 Antonini 77 Fondrini 53 Darmian 36 Pedrocchi 51 Shevchenko 76 Inzaghi 9
Sérült: Bonera, Borriello, Nesta, Gattuso, Kakà, Flamini, Senderos, Pirlo,
eltiltott: Zambrotta (1), Ambrosini (1)
A kezdőről ha nem épűl fel seni, akkor 2 játékos kerülhet be: Antonini és Sev maximum. Ekkor vagy Janku, vagy Antonini felmenne a középpályára. Viszont Sev esetén 3 csatárral kéne játszanunk. Érdekes...
Mindenesetre kÃváncsi vagyok az Urukra....
floyddebarber:
Nehezen tudom elképzelni Favallit jobbhátvédként. :)
Sheva mindenképp játsszon.
mihaly:
Hát nem tudom mit mondjak,már az jár a fejembe,hogy a csapat meg van átkozva.Ennyi sérült!Sohasem tudunkk a leggjobb felállitásunkal kiállni,és mindig a leggjobb játékosainkal vannak a bajok Kaká,Gattuso,Nesta ezeket a játékosokat nem tudjuk potolni senkivel,hát nagyon nehéz,nem akarnák Carlo bőribe lenni,mert mindenki eredményt akar a csapattól és sohasem tudja a leggjobb 11-et felállitani,ez nagy előny az ellenfeleinknek.
dreid:mihaly:
Hát nem tudom mit mondjak,már az jár a fejembe,hogy a csapat meg van átkozva.Ennyi sérült!Sohasem tudunkk a leggjobb felállitásunkal kiállni,és mindig a leggjobb játékosainkal vannak a bajok Kaká,Gattuso,Nesta ezeket a játékosokat nem tudjuk potolni senkivel,hát nagyon nehéz,nem akarnák Carlo bőribe lenni,mert mindenki eredményt akar a csapattól és sohasem tudja a leggjobb 11-et felállitani,ez nagy előny az ellenfeleinknek.
A sérülésekre nem lehet fogni. Az igazolási szezon elején tudtuk, hogy sok lesz a sérült az életkorból adódóan. Ezért kell fiatalÃtani.
A csoda az, hogy Maldini alig sérült....
Más: Az Urugvayi gyerekek valyon azért játszanak, mert nincs más, vagy meg akarjuk őket mutatni a világnak, hogy kölcsön tudjuk adni?...
floyddebarber:
Már ne is haragudj, de ez két hülyeség egyben.
1. A sérülések nem igazán függenek az életkortól.
Nézd meg a 20 éves Kerlont, többet volt sérült, mint Maildini egész pályafutása alatt.
Vagy ugye közös ismerősünk Marco Van Basten, ugye nem vot még túl idős, amikor sérülés miatt abba kellett hagynia...
2. A mostani sérültjeink (Borriello, Kaká, Gattuso, Bonera, Nesta) épp, hogy a fgiatalabbak közül valók.
Favalli, Maldini, Dida, Kalac, Inzaghi eddig inkább rendelkezésre állnak, pedig ők az idősebbek.
Inkább az orvosi, erőnléti stáb munkája a ludas.
Főleg az erőnlét. Szerintem a sérülések egyik oka, hogy túlerőltetik magukat a játékosok. Valami nem stimmel ott.
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.