Spoilimann:
ha a Seedorf-Kaka-Ronaldinho támadó középpálya lesz, meg elől Shevchenko-Pato
andrijcar:
de még négyet sem.
luzsi:andrijcar:
de még négyet sem.
Főleg úgy, hogy Gattuso nem játszik.
Abbiati - Zambrotta - Bonera - Maldini - Jankulovski - Flamini - Ambrosini - Seedorf/Pirlo - Kaká - Ronaldinho - Shevchenko/Pato/Inzaghi
Azt hiszem borítékolható valami ilyesmi felállás. És sajnos a Juvénél is tudják ezt. Carlo meglephetne minket valamivel.
ettore:
Szerintem az idény eddigi legjobb meccsén nyerünk 3-1-re!!! Számításaim szerint az első félidőben rúgunk 2 gólt Kaká és Pato révén, majd a 2. félidőben kapunk egy dugót, ami után a Juve nyomni fog, mint állat. Ezt egy kontrából Sheva használja ki, így lesz 3-1.
Nálam az Abbiati - Zambrotta, Bonera, Kaladze, Jankulovski - Emerson/Ambrosini, Seedorf, Flamini - Kaká, Ronaldinho - Pato csapat futna ki. Ismerve CA-t, és a játékosok formáját, biztos nem lesz támadóbb a felállás...
andrijcar:Spoilimann:
ha a Seedorf-Kaka-Ronaldinho támadó középpálya lesz, meg elől Shevchenko-Pato
Szerintem ezt most felejtsd el. Így biztosan nem állunk fel. Öt nem védekező embert nem bír el a csapat, de még négyet sem.
szabby7:ettore:
Szerintem az idény eddigi legjobb meccsén nyerünk 3-1-re!!! Számításaim szerint az első félidőben rúgunk 2 gólt Kaká és Pato révén, majd a 2. félidőben kapunk egy dugót, ami után a Juve nyomni fog, mint állat. Ezt egy kontrából Sheva használja ki, így lesz 3-1.
Nálam az Abbiati - Zambrotta, Bonera, Kaladze, Jankulovski - Emerson/Ambrosini, Seedorf, Flamini - Kaká, Ronaldinho - Pato csapat futna ki. Ismerve CA-t, és a játékosok formáját, biztos nem lesz támadóbb a felállás...
Számításaid szerint? 8O Nem árulnád el hogyan kell előre kiszámítani az ilyesmit? Kéne egy kis + pénz, gyorsan megtanulnám, aztán tépek fogadni ... :roll:
Egyébként ha nem nyerünk b@6juk! Úgy hogy semmi döntetlen! Nyerni kell, mindegy hogyan, mert úgy nagyjából ellőttük a puskaport az ezeket megelőző gyengébb meccseken! Most már nincs idő szórakozni... Magunknak kerestük a bajt, térjünk is ki előle!
ettore:
szaloky:
Mivel Seedorfról és R80-ról eddig egyetlen olyan hír sem jelent meg, hogy játszik a zebrák ellen
Fata:szaloky:
Mivel Seedorfról és R80-ról eddig egyetlen olyan hír sem jelent meg, hogy játszik a zebrák ellen
http://www.goal.com/en/news/1708/ac-milan/2008/12/08/1001980/ronaldinho-im-ready-for-juventus
szaloky:Fata:szaloky:
http://www.goal.com/en/news/1708/ac-milan/2008/12/08/1001980/ronaldinho-im-ready-for-juventus
Hurrá! Kicsit jobban örülnék, ha olasz lapokban látnám ezt, de így is jó. Akkor Seva helyén ő kezdhet.
Abbiati - Zambrotta, Maldini, Kaladze, Jankulovski - Flamini, Emerson, Ambro - Kaka - R80, Pato.
skovacs:
Elnézve a két csapat utóbbi meccseken mutatott formáját és a sérültek listáját, akkor egy síma Juve győzelemre lehetne fogadni.
Ha viszont azt nézzük, hogy a Milan a nagy rangadókra mindig összeszedi magát és volt egy teljes hetük arra, hogy felkészüljenek a Juve elleni párharcra, akkor bármi előfordulhat Torinóban.
Minden esetre aggasztó, hogy egy Palermo is gurított nekünk 3-at és hát valljuk be azért a Juve támadósora acélosabb.
Mivel nem tudjuk még, hogy kikre lehet számítani a csapat összeállításkor, így előre egy X-be kiegyeznék.
szaloky:
Kicsit jobban örülnék, ha olasz lapokban látnám ezt
zlotyi11:
Shev talán tényleg elkapja a fonalat és akkor nagyon jól letudna kötni 1-2 védőt. Persze Carlot ismerve, ha R80 játékra alkalmas lesz, akkor ő fog kezdeni.
szaloky:Meg is lepődtem volna, ha Sheva egyedül eredményesebb focit játszana, mint a 3 brazil...zlotyi11:
Shev talán tényleg elkapja a fonalat és akkor nagyon jól letudna kötni 1-2 védőt. Persze Carlot ismerve, ha R80 játékra alkalmas lesz, akkor ő fog kezdeni.
Én nem tudok osztozni Shev-vel kapcsolatos optimizmusodban. A magam részéről a jelenleg féllábú Gattusót is hasznosabb csatárnak gondolom, mint őt.:D
Nem is kérdés, hogy a 3 brazil együtt mennyivel eredményesebb focit játszik ősszel, mint Sheva. Elég a bajnoki gólszerzőink listáját böngészgetni.
floyddebarber:
Meg is lepődtem volna, ha Sheva egyedül eredményesebb focit játszana, mint a 3 brazil...
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.