floyddebarber:
Seedorf a szezon legjobbja eddig, és nem is nagyon tudnánk a helyére msát rakni.
Gattuso kell oda, ha Ambrosini nem lesz elérhető, de hogy mellette Emerson vagy Flamini lesz, az édesmindegy.
Ronaldinho és Kaká közül valamelyikből elég volt, inkább az előbbi ültetném le.
Shevchenkot a kezdőbe várom, és örülnék, ah végre páylára lépne Cardaccio is csereként.
floyddebarber:
Seedorf a szezon legjobbja eddig, és nem is nagyon tudnánk a helyére msát rakni.
Gattuso kell oda, ha Ambrosini nem lesz elérhető, de hogy mellette Emerson vagy Flamini lesz, az édesmindegy.
Shevchenkot a kezdőbe várom, és örülnék, ah végre páylára lépne Cardaccio is csereként.
szaloky:floyddebarber:
A jelenlegi legerősebb Milant várom kezdőnek: Abbiati - Zambro, Maldini, Kaladze, Janku - Ambro, Seedorf, Gatta - Kaká, Ronaldinho - Pippo.
kakaboy:
én szerintem gattusot kéne pihentetni hiszen a kezével volt probléma most a chivo elleni meccsen fejberugták úgy hogy meglehetne oldani hogy a három középpályás lenne seedorf,flamini,ronaldinhot pedigg letolnám középpályásnak és 3 csatár kaká,inzaghi,pato :idea:
Kivi:floyddebarber:
Bár nálam Flamini szimplán jobb játékos már mint a turbó Emerson, szóval ő kezdene, és inkább Kakát pihentetném de egyébként minden stimmel.
Ja és még valami: nekünk Cardacio nevű játékosunk van egy c-vel.
floyddebarber:Kivi:floyddebarber:
Bár nálam Flamini szimplán jobb játékos már mint a turbó Emerson, szóval ő kezdene, és inkább Kakát pihentetném de egyébként minden stimmel.
Ja és még valami: nekünk Cardacio nevű játékosunk van egy c-vel.
Cardaccio, két cével.
Legalábbis mindenhol így szerepelt korábban.
Állítólag csak Galliani találta ki, hogy egy c-vel írják, mert az útlevelében úgy látta. Persze lehet, hogy valami más miatt, nem tudom. De ha megnézed a sajtó korábbi cikkeit, vagy a spanyol híreket, ott mindenhol két c-vel írják a nevét.
Flamini tényleg jobb, mint Emerson, de míg előbbi elég szürkén játszik mostanában, utóbbi viszonylag jó formában van.
AdamG:
Remélem Pirlo fog játszani,nekem már nagyon kell a játéka :) Csak most az a kérdés,hogy ki helyén játszana. Pirlo eléggé kezdő gyanús játékos,jelenleg Gattuso az egyik legjobban(ha nem a legjobban) teljesítő játékosa,Seedorfra se lehet panasz,Dinho pedig gólokat rugdos. Eddig Kaká helyzete a legbizonytalanabb,mivel nem játszik valami nagyot. De Kakát cserepadra tenni? :lol: De még van ott egy Ambrosini ill. Flamini aki helyére tenném be én személy szerint Pirlot
RedBlack:AdamG:
Remélem Pirlo fog játszani,nekem már nagyon kell a játéka :) Csak most az a kérdés,hogy ki helyén játszana. Pirlo eléggé kezdő gyanús játékos,jelenleg Gattuso az egyik legjobban(ha nem a legjobban) teljesítő játékosa,Seedorfra se lehet panasz,Dinho pedig gólokat rugdos. Eddig Kaká helyzete a legbizonytalanabb,mivel nem játszik valami nagyot. De Kakát cserepadra tenni? :lol: De még van ott egy Ambrosini ill. Flamini aki helyére tenném be én személy szerint Pirlot
Pirlo a sérülése előti mutatott formája alapján szerintem nagyon kispados
AdamG:RedBlack:AdamG:
Pirlo a sérülése előti mutatott formája alapján szerintem nagyon kispados
Igaz,hogy nem a legjobb formájában játszott Pirlo,de én remélem,hogy összeszedi magát és újra láthatunk szép gólpasszokat és szabadrúgásokat tőle :) (a szabadrúgásokkal gond lesz,mivel van konkurencia. Főleg Januártól :D)
Massimo:
Azt hogy kit kéne pihentetni nem tudom.De lassan megnéznék két csatárt elöl.Lehet hogy nem sportszerü de Kakanak és Gattusonak okosan b össze kéne szedni egy sárgát(nem egyszerre) nehogy valemelyik rangadót keljen pont emiatt kihaghyniuk. :wink:
floyddebarber:
Cardaccio, két cével.
Legalábbis mindenhol így szerepelt korábban.
Állítólag csak Galliani találta ki, hogy egy c-vel írják, mert az útlevelében úgy látta. Persze lehet, hogy valami más miatt, nem tudom. De ha megnézed a sajtó korábbi cikkeit, vagy a spanyol híreket, ott mindenhol két c-vel írják a nevét.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.