szaloky:
Vagy nem. Jó, hogy gólt nem kapott, de következtetni ebből a többi kapusra, finoman szólva sem elegáns.
Lehet, hogy nem elegáns, de nem ebből arra akartam következtetni, hogy Abbiati személyében van egy olyan kapusunk, aki nem kap 5-6 meccsenként egy potyagólt.
szaloky:
Nem kapott ki az Inter. A Lazio pedig szerintem nem bajnokesélyes, így nem veszélyeztet benünket.
Igaz, javítottam. Szerintem sem lesz ott a végén, maximum egy 3.-4. helyre érhet oda (bár ha nem lábalnak ki ebből a hullámvölgyből akkor még oda se), de azért jó volt megemlíteni, hogy ők is kikaptak.
szaloky:
Lehet idiótának nevezni, de egyszer meg kéne nézni tényszerűen, hogy hány pontot szereztünk, hány pontot vesztettünk ezzel a felállással.
Lehet, hogy hasznos, de az biztos, hogy nem a támadójátékunknak kedvez. És sztem egy két igazi csatáros játékkal sem lennénk gyengébbek. Mondjuk a mai napon indokolt volt ez a felállás, mivel Bonera és Maldini nem feltétlenül tudta volna ellátni a dolgát egy ilyen 3as vkp nélkül.
szaloky:
Az pedig egy hatalmas tévedés, hogy ez az Atalanta kiscsapat lenne. Ez egy kimondottan erős középcsapat, nagyon szervezett, klasszikus olasz focit játszanak.
Bocsánat, ismételten igazad van. Javítom. De egy erős középcsapat ellen is hozni kell a meccseinket.