milan92:sylvinho:Fata:balla:Fata:
MÉRKŐZÉS ELŐTT: ANCELOTTI
Nem hiszem, hogy egy fáradt Milan látogat holnap Bergamoba. Jelen pillanatban a csapatnak optimális a kondíciója.
Mivel az UEFA Kupa miatt nem történt változás, a sérültek ugyanazok: Kaladze, Pirlo, Senderos.
Az Atalanta szervezetten játszik, de mi is jól vagyunk, megtaláltuk a folytonosságot a játékban, amit holnap is igyekszünk bizonyítani.
A tavalyi év során a Milannak nehézségei voltak az Atalanta és a Samp ellen, de azon a rossz időszakon már túl vagyunk.
Azok a játékosok fognak játszni, akik csütörtökön pihentek: Maldini, Jankulovski, Seedorf, Ambrosini, Borriello, Ronaldinho.
A rotáció szükséges, de azt nem lett megmondva, hogy az UEFA kupás meccseken mindig Inzaghi és Sheva fognak játszani, ez mindig az alkalomtól függ. Holnap például Borriello a megfelelő ember az Atalanta ellen.
Ami Inzaghit illeti, nagy motiváció neki, hogy a legeredményesebb csatár az európai kupasorozatokban, mindig jól szerepel, ha megkapja rá az esélyt.
Ez egyetlen mérkőzés, amelyen a támadórészleg gyengén szerepelt, az a Cagliari elleni.
Ami Ronaldinhot illeti, nem akarom egy poszthoz kötni, támadó szerepe van, és ő dönt, hol érzi jobban magát ezen belül. Ez vonatkozik Kakara is. Ami a legfontosabb, hogy mindenki készen álljon a játékra.
A játékosokat sosem az életkoruk alapján választom ki. Pato ebben a kérdésben speciális figyelmet kap, mivel nagyon fiatal, de nem garantálhatok neki biztos helyet a kezdőben, ahogy senkinek sem. Aki itt játszik, tudja, hogy a játékosok megbecsülik egymást. Pato egy nagy tehetség, szükségünk van a képességeire.
A támadók kondícióját javítani kell, a legjobb formában Pato és Kaka van jelenleg.
Nesta rendelkezésre áll, még ha nem is képes egyelőre a tőle megszokott dolgokra. A gyorsaságán még dolgoznia kell.
A tény, hogy Kaka több gólpasszt adott, mint ahány gólt lőtt, az annak is köszönhető, hogy tavaly előrébb játszott, így lehetősége volt befejezni az akciókat. Az, hogy sokan lőnek gólt, annak köszönhető, hogy nélkülöznünk kellett a támadókat a felkészülés alatt.
Holnap 2 védő, 2 középpályás és 2 csatár fog padozni, nem lehet beáldozni egy középpályást egy csatárért. Ezt minden csatár elfogadja, hiszen tudatában vannak, hogy sok variációs lehetőségünk van a támadójátékban.
Beckham középen és jobb oldalon is bevethető. Hogy veszélyeztetheti-e Pirlo posztját? A képességei vitathatatlanok.
Érkezte lelkesedést hoz majd, hiszen egy fontos játékos. Ha rövid ideig is, de mindenképp hasznos lehet számunkra. Nem lesz nehéz beilleszkednie, a foci egy egyetemes nyelv, mindenki örül, hogy velünk lesz.
Régóta nem járt angol játékos Milanelloban, mert mi egy brazil utat választottunk. Sok értékes játékos található közöttük, Capellonak szép válogatottja van.
Hogy a Galaxy edzője mérges? Ha egy játékos edzeni szeretne a szünetben, az szerintem nem egy negatív dolog. Beckham formába akar lendülni, hogy a válogatott tagja legyen.
Egy ekkora játékos érkezése nem akadály, hanem ösztönzés. Ugyanolyan bánásmódot fog kapni, mint a többi játékos. Én személy szerint szeretném, ha maradna. Neki is hasznos lenne, mert a többiekkel edzene, nekünk is, mert segítséget nyújtana.
Megéri a Milanhoz tartozni.
acmilan.com
Köszönjük a fordításaidat, amelyekkel rendre ellátsz minket. ;)
Nem rossz csapat az Atalanta, de szerintem meg lesz valamelyik játékosunkban az a plusz, ami eldönti a javunkra a mérkőzést. Valóban jónak tűnik minden csapatrészünk, a támadó alakzatunk pedig az egyik legjobb az egész földgolyón. (Ezért hiányzik igazán a BL ...)
nagyon szívesen :)
Atalanta-Milan 1-1
A bergamói szurkolók csak a bresciaiakat utálják jobban a milánóiaknál, most, hogy újra kifeszülhet a Bandierone, csak a győzelmet tartják elfogadhatónak. A Milan már teljes lendülettel hasít, de az Azzuri DItaliában nem könnyű nyerni, és idén elég jó formát mutat az Atalanta. Cigarini király, bár ezt nem most tudtuk meg.
nst
Én is olvastam, kicsit fel is háborodtam rajta... De a szomorú valóság az, hogy én is félek a meccstől egy kicsit... ROSSONERI ALÉ!
Kár hogy a Milannak nincsenek igazán ultrái...
ezt te sem gondolod komolyan...