prince:
Kivi: az mitÅ‘l lehet, h a te üzeneteidet csak akkor látom, ha nem vagyok belépve? Ahogy beléptem, eltűnik a hozzászólásod... Ezügyben ki tud vki okosÃtani?
Na szal: 3-4 év múlva beérhet, de ki tudja, ha Paloschi is nálunk készülne addig, lehet, Å‘ sem lenne kisebb kaliber, csak más stÃlus. Ezeket persze nem tudhatjuk- erre utaltam a Pippo-Sheva összehasonlÃrással, h sztem nem lehetséges, mert mindkettÅ‘ zseni, azonos kaliber, de más stÃlusban nyomják. Sztem ennek semmi köze a sportszerűséghez, vagy bármilyen etikai szemponthoz. Dida és Abbiati is sokat tett a csapatért, sÅ‘t, a brazil tán többet is, ettÅ‘l még nem inkorrekt sztem kijelenteni, h Abbiati jelenleg jobb kapus.
Természetesen, mÃg Pato a Milanban játszik, veled együtt remélem, h extraklasszissá válik, hisz az a csapatnak jó. De továbbra is fenntartom, h még ha el is fogadom, h gyémánt, rengeteget kell még csiszolni.
Biztos nem bÃrtad a vitát és lehengerlÅ‘ érveimet ezért végsÅ‘ kétségbeesésedben az utolsó mentsvárhoz, a félelmetes ignore gombhoz nyúltál. Még jó, hogy nem magadhoz :lol: .
Azt hiszem az ifjú titánokkal kapcsolatban mindent kiveséztünk. Most lessük a jövőt!