Donzee:
A legnagyobb baj a derbyvel, hogy máris győzelmi kényszerrel kell pályára lépnünk.
milanfan:
Azokkal nem értek egyet, akik azon a véleményen vannak, hogy a meccs fontossága miatt karácsonyfában fogunk játszani. Szvsz a Lazio elleni meccs fontosabb volt, mint a Derby mindenki számára, mert ha ott nem nyertünk volna, akkor nagy valószinűséggel edzőváltás lett volna(ami ugye senki sem érdeke, ha egyszer van más megoldás). A lényeg, hogy ha ott volt bátorsága két csatárral kezdeni, akkor szerintem vasárnap sem fog másképp dönteni, főleg, hogy már Pippon is ott fog ülni a padon.
Én erre a kezdőre számitok:
---------------------------Abbiati--------------------------
Zambrotta--------Kaladze-----Maldini------Jankulovski
----------------Gattuso------------Ambrosini-------------
-------Kaká------------------------------Seedorf---------
-----------------Pato------------Shevchenko-------------
Cserék pedig:
Gattuso-Flamini
Pato-Pippo
Seedorf-Ronaldinho
milanfan:
Azokkal nem értek egyet, akik azon a véleményen vannak, hogy a meccs fontossága miatt karácsonyfában fogunk játszani. Szvsz a Lazio elleni meccs fontosabb volt, mint a Derby mindenki számára, mert ha ott nem nyertünk volna, akkor nagy valószinűséggel edzőváltás lett volna(ami ugye senki sem érdeke, ha egyszer van más megoldás). A lényeg, hogy ha ott volt bátorsága két csatárral kezdeni, akkor szerintem vasárnap sem fog másképp dönteni, főleg, hogy már Pippon is ott fog ülni a padon.
Én erre a kezdőre számitok:
---------------------------Abbiati--------------------------
Zambrotta--------Kaladze-----Maldini------Jankulovski
----------------Gattuso------------Ambrosini-------------
-------Kaká------------------------------Seedorf---------
-----------------Pato------------Shevchenko-------------
Cserék pedig:
Gattuso-Flamini
Pato-Pippo
Seedorf-Ronaldinho
Hell:
Nem rossz, de a 3. csere mindig a csodálatos Emerson, legalábbis eddig nagyon úgy tűnik. :)
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.