krutekb:
Szerintem Ronaldinho biztos h kezdő lesz. Én 2-1et tippelek a mi javunkra. 8)
kispuyol:krutekb:
Szerintem Ronaldinho biztos h kezdő lesz. Én 2-1et tippelek a mi javunkra. 8)
Gazetta szerint ismét cserepadon lesz. :P
ForzaACMIL:
Nem szabad elfelejteni, hogy míg más csapatok szombaton vagy vasárnap délután letudták a meccsüket, mi vasárnap késő este játszottunk----> jóval kevesebb időnk van pihenni. Tehát fáradtak a játékosaink. Jankulovski, Kaká, Ambrosini, Maldini, Seedorf azok akik szerintem már fáradtak lehetnek. Ők vagy nem is játszanak majd, vagy csak 45-60 percet. Ebből adódóan lehet hogy lehetőséget kap Bonera, Antonini, Ronaldinho, Flamini a kezdőben is. Ne feledjük hogy hétvégére pihentetni is kell ezeket a kulcsjátékosokat, hiszen az inter lesz az ellenfél.
Carlonak most azért nem lesz egyszerű dolga, de érzem hogy beindult a szekér. Lehet ez most nem lesz egy olyan szép meccs, mint a tegnapi, de mindenképpen győzelemre számítok.
FORZA MILAN!
Omen:
ForzaACMIL: Egy profi játékos NE legyen fáradt szeptember végén. Mindenképp be kell darálni a Regginát, és aztán az Intert is!
A védelemben is is lehetőséget adnék Bonerának, de nem azért, mert fáradtak lennének a Lazio ellen pályára lépők, hanem mert játékba kell lendülnie, és középen gondok voltak vasárnap.
szuperpippo:ForzaACMIL:
Nem szabad elfelejteni, hogy míg más csapatok szombaton vagy vasárnap délután letudták a meccsüket, mi vasárnap késő este játszottunk----> jóval kevesebb időnk van pihenni. Tehát fáradtak a játékosaink. Jankulovski, Kaká, Ambrosini, Maldini, Seedorf azok akik szerintem már fáradtak lehetnek. Ők vagy nem is játszanak majd, vagy csak 45-60 percet. Ebből adódóan lehet hogy lehetőséget kap Bonera, Antonini, Ronaldinho, Flamini a kezdőben is. Ne feledjük hogy hétvégére pihentetni is kell ezeket a kulcsjátékosokat, hiszen az inter lesz az ellenfél.
Carlonak most azért nem lesz egyszerű dolga, de érzem hogy beindult a szekér. Lehet ez most nem lesz egy olyan szép meccs, mint a tegnapi, de mindenképpen győzelemre számítok.
FORZA MILAN!
jajja 3 meccs után fáradtak ja. biztos :D
Kacsamaru:
szerintem (remélem) megnyerjük a reggina elleni meccset is és az intert is megverjük.
ha azért mert mostanában sok meccs volt fáradtak a játékosok legalább a támadósorban ancelotti kipróbálhat egy két új dolgot.
Omen:
ForzaACMIL: Egy profi játékos NE legyen fáradt szeptember végén. Mindenképp be kell darálni a Regginát, és aztán az Intert is!
A védelemben is is lehetőséget adnék Bonerának, de nem azért, mert fáradtak lennének a Lazio ellen pályára lépők, hanem mert játékba kell lendülnie, és középen gondok voltak vasárnap.
milanfan:
A behivott játékosok:
GOALKEEPERS: Abbiati, Dida, Kalac;
DEFENDERS: Antonini, Bonera, Darmian, Favalli, Kaladze, Maldini, Zambrotta;
MIDFIELDERS: Ambrosini, Cardacio, Emerson, Flamini, Gattuso;
ATTACKERS: Borriello, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho.
Unavailable players: Jankulovski, Nesta, Senderos, Pirlo, Inzaghi.
Én ilyen kezdőt szeretnék látni(a rotációból kifolyólag):
--------------------------Abbiati-------------------------------
Zambrotta--------Bonera--------Kaladze-----------Antonini
---------------Flamini-----------------Emerson---------------
----------Kaká-------------------------------Ronaldinho-----
---------------------Pato--------Shevchenko-----------------
Viszont szerintem SAJNOS Favalli fog kezdeni, ahogy CA-t ismerem. És nagyon remélem, hogy nem fog elszakadni a két csatáros felállástól...bele sem merek gondolni, hogy mi lesz, ha karácsonyfában kezdünk.. :?
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.