andrijcar:
Megkezdődik a 2008/2009-es szezon. Az első fordulóban hazai pályán a Bologna csapatát fogadjuk.
A találkozót a Sport2 élőben közvetíti 15:30-kor. Ez az a mérkőzés, amelyen akár újra Milan mezben láthatjuk Shevát, Ronaldinho és Pato oldalán. Kaká sajnos még nem csatlakozhat ahogy Senderos sem mutatkozik be.
Ez az a találkozó, amit vasárnap mindenki látni akar. Nem járok messze az igazságtól, ha azt mondom, a Sport Tv történelmének egyik legnagyobb nézőszámot hozó találkozója lesz.
Ki ne akarná látni az aranylabdásokat a világbajnokokkal és BL győztesekkel egy csapatban? Ugye te is várod már? 8)
Kecske:
Hú emberek nagyon várom már :)
Remélem egy szép, eredményes játékot hozó találkozó lesz. Jó lenne 1 szép kezdés amitől beindulhatunk. Szinte biztos vagyok benne hogy Sheva góllal tér vissza :wink:
Ami számomra gond hogy a meccsből fél órát láthatok de azt is csak neten, mert sport2 nincs, és az évnyitóm meg közbeszól :evil:
vtomi:Kecske:
Remélem egy szép, eredményes játékot hozó találkozó lesz. Jó lenne 1 szép kezdés amitől beindulhatunk. Szinte biztos vagyok benne hogy Sheva góllal tér vissza :wink:
Ami számomra gond hogy a meccsből fél órát láthatok de azt is csak neten, mert sport2 nincs, és az évnyitóm meg közbeszól :evil:
off: én ennél kevésbé nyomós ok miatt is hagytam ki évnyitókat! Maradj otthon és nézd meg, úgyis járhatsz még suliba eleget! :lol:
A meccsről: nagyon jó lenne győzelemmel kezdeni, de szvsz nem lesz egyszerű, a Bolognával többször is megszenvedtünk az utóbbi években.
vtomi:Kecske:
off: én ennél kevésbé nyomós ok miatt is hagytam ki évnyitókat! Maradj otthon és nézd meg, úgyis járhatsz még suliba eleget! :lol:
A meccsről: nagyon jó lenne győzelemmel kezdeni, de szvsz nem lesz egyszerű, a Bolognával többször is megszenvedtünk az utóbbi években.
ForzaACMIL:
Nagyon várom már a meccset. Még azt sem bánom hogy hétfőn utána suliba kell menni, de legyen már vasárnap! :D
Remélem Kaká hiánya miatt most két csatárral játszunk és Dinho lesz a 'playmaker'.
Így képzelném el a jelenlegi keretből kiállítható legjobb 11et:
-----------------Abbiati----------------
Zamb----Bonera----Maldini----Janku
------------------Pirlo------------------
----Ambrosini----------Flamini-------
-----------------Dinho-----------------
---------Sheva---------Pato----------
Mindenképpen ezzel kezdenék. Seedorfot pihentetném, mivel a felkészülési mérkőzéseken minden pályára lépett. Inzaghit is jegelném kicsit, nehogy rásérüljön a kisebb izomsérülésére.
Dinhot lehoznám 60 perc után mert ő sem teljesen kipihent és a helyére Seedorf jönne, akinek úgyis csak fél óra szokott a lábában lenni. Nagyon jó kis csapat ez!
FORZA MILAN!!!
Play:ForzaACMIL:
Nagyon várom már a meccset. Még azt sem bánom hogy hétfőn utána suliba kell menni, de legyen már vasárnap! :D
Remélem Kaká hiánya miatt most két csatárral játszunk és Dinho lesz a 'playmaker'.
Így képzelném el a jelenlegi keretből kiállítható legjobb 11et:
-----------------Abbiati----------------
Zamb----Bonera----Maldini----Janku
------------------Pirlo------------------
----Ambrosini----------Flamini-------
-----------------Dinho-----------------
---------Sheva---------Pato----------
Mindenképpen ezzel kezdenék. Seedorfot pihentetném, mivel a felkészülési mérkőzéseken minden pályára lépett. Inzaghit is jegelném kicsit, nehogy rásérüljön a kisebb izomsérülésére.
Dinhot lehoznám 60 perc után mert ő sem teljesen kipihent és a helyére Seedorf jönne, akinek úgyis csak fél óra szokott a lábában lenni. Nagyon jó kis csapat ez!
FORZA MILAN!!!
Nem hiszem, hogy pont Seedorf maradna ki a kezdőből. A felkészülési meccseken elég jól játszott. Nagyon nehéz megtippelni a kezdőt egy ilyen viharos felkészülés után. Mondjuk csak az első 3 ember a kérdéses, a többiben egyetértek. Én egy Seedorf, Pato, Inzaghi trióra tippelnék.
andrijcar:
Az eddigi 'nézőcsúcsot' a 2008-04-12 Juventus 3-2 Milan tartja az oldalon, 8641-es nézettséggel.
Képes lesz ez a meccs megdönteni a rekordot?
andrijcar:
Mivel Pippo jelenleg sérült és nem edz, ezért több, mint valószínű hogy Sheva kezd. Meg amúgy is a legjobb csatár a keretben. 8)
floyddebarber:andrijcar:
Mivel Pippo jelenleg sérült és nem edz, ezért több, mint valószínű hogy Sheva kezd. Meg amúgy is a legjobb csatár a keretben. 8)
Szerintem lehetőség hiányában Shev és Seedorf mellett 4 középpályás lesz.
eddir:
18 tagú lesz a keret.
10 perccel ezelőttig 30an voltunk. De eladtuk Paloschit a Parmának.
Comproprieta azaz kettős játékjog a 2. oszt gárdával.
eddir:
18 tagú lesz a keret.
10 perccel ezelőttig 30an voltunk. De eladtuk Paloschit a Parmának.
Comproprieta azaz kettős játékjog a 2. oszt gárdával.
Maradtunk 29en.
Kalac-lelátó, Darmian-leláto, Nesta-sérült, Senderos-sérült,
Favalli-lelátó, Kaká-sérült, Cardacio-lelátó, Gattuso sérült,
Emerson-erőnléti problémák,Brocchi pedig lehet,h a Lazioban folytatja.
Egyikük bekerül a keretbe, Viudez-lelátó, Borriello-sérült
Így a keret:
Abbiati,Dida
Oddo,Zambrotta,Maldini,Kaladze,Bonera,Antonini,Jankulovki
Pirlo,Seedorf,Ronaldinho,Flamini,Ambrosini,Emerson vagy Brocchi
Pato,Shevchenko,Inzaghi(ha nem épül fel Brocchi és Emerson is bekerül)
Kezdő: Abbiati-Zambrotta-Maldini-Kaladze-Jankulovski-Flamini-Pirlo-Ambrosini-Seedorf-Ronaldinho-Sevchenko vagy Pato
Szerintem:):):)
szurker:
Sheva egy nagy kérdőjel. Bizos, hogy hajtani fog, de a formája nem ismert. A Chealsea egyetlen felkészülési meccsén sem játszott.
dreid:szurker:
Sheva egy nagy kérdőjel. Bizos, hogy hajtani fog, de a formája nem ismert. A Chealsea egyetlen felkészülési meccsén sem játszott.
De ellenünk ijátszott. Egyszer elment szélen. Nem ment ki rá senki, beadta vakon. Már nem emlékszem, hogy kirugás, vagy bedobás lett belőle.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.