Yurku:
Nekem először is az lenne a kérdésem, h mely játékosainknak kell "figyelniük" a sárga lapra?
Verebich:
Nekem nagyon nagyon rossz érzéseim vannak ezzel a meccsel kapcsolatban.
Félek, végre megvan a 4.hely és rögtön visszaesünk. Az Inter is megbukott
itt. Viszont ha nyerünk és a Fio kikap/döntetlen, akkor jövőre 100% BL! :)
Verebich:Kicsit Én is tartok attól,hogy eluralkodik a megelégedettség a csapaton és elbízzák magukat !De ezért van az edzői stáb,hogy helyretegye a dolgokat !Kár,hogy nem a Mi meccsünket adja a TV.
Nekem nagyon nagyon rossz érzéseim vannak ezzel a meccsel kapcsolatban.
Félek, végre megvan a 4.hely és rögtön visszaesünk. Az Inter is megbukott
itt. Viszont ha nyerünk és a Fio kikap/döntetlen, akkor jövőre 100% BL! :)
Kecske:Yurku:
Nekem először is az lenne a kérdésem, h mely játékosainknak kell "figyelniük" a sárga lapra?
Cafú, Bonera, Oddo, Nesta,Favalli, Gattuso
+ még az hogy Pirlo el van tiltva.
Nekem is van kérdésem :)
Az a kérdésem hogy a meccset tudjuk-e majd neten nézni. Mert mintha én azt hallottam volna hogy a Napoli hazai meccseinek közvetítése be van tiltva. Ez még mindig él? Vagy tán nem is volt ilyen? :?
floyddebarber:
A Napoli otthon nagyon kemény, de bízzunk benne, hogy mivel nekik tét nélküli ez a rangadó, ezért nem fogják nagyon törni magukat.
Azért a Fiorentinának sem lesz könnyű:
Mutu eltiltásával már csak egy játékosuk maradt a keretben a birkakergetők között.
Így kéne megverniük a kiesés elől fejvesztve menekülő Parmat.
Hogy a következő, Torino elleni meccsről ne is beszéljek.
Nem lennék meglepve, ha a Fior 63 pont alatt zárná a bajnokságot.
Johnny:
Az biztos, hogy nem lesz könnyű meccs... a Napolinál ez nagy presztizsmeccs lesz.
keményen kell küzdenünk majd Pirlo nélkül, de bízzunk a Kaká- Inzaghi, Pato csatársorunkban... ha ez a meccs meg lesz sztem a 4.hely is megvan!!!
FORZA MILAN!!!
milanfanatic:Johnny:
Az biztos, hogy nem lesz könnyű meccs... a Napolinál ez nagy presztizsmeccs lesz.
keményen kell küzdenünk majd Pirlo nélkül, de bízzunk a Kaká- Inzaghi, Pato csatársorunkban... ha ez a meccs meg lesz sztem a 4.hely is megvan!!!
FORZA MILAN!!!
ember, most is negyedikek vagyunk!!! :wink:
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.