Viszlát aranykor, szagokban lubickol s elillan minden, ami szép
Mint telihold az éjszakával, együtt nőttünk fel a fákkal — te, idő, sosem vicceltél.
milanroli:Az utolsó 5 fordulóban !Mert előtte pár meccsen csak alibi foci volt !Viszont azt mondom ha az Intert megütjük,meglesz a 4. hely !
Szerintem elég biztató a forma javulásunk.Hátha még nem késö,verjük el öket és ha nem lesz meg a 4. hely,hát legalább mindent megtettünk érte!
zila:
Nagyon szép az elmúlt 3 meccsünk mérlege és ad is reményt az Inter elleni derbyre
Metalos:milanroli:Az utolsó 5 fordulóban !Mert előtte pár meccsen csak alibi foci volt !Viszont azt mondom ha az Intert megütjük,meglesz a 4. hely !
Szerintem elég biztató a forma javulásunk.Hátha még nem késö,verjük el öket és ha nem lesz meg a 4. hely,hát legalább mindent megtettünk érte!
dsaben:
Tudom,hogy nem mi vagyunk a meccs esélyesei(idén a rangadók valahogyan nem jöttek össze), de én valahogy azt érzem,h most elverjük az Intert.
Egy nagyon motivált csapatot várok Vasárnapra és végre egy olyan mérközést,amelyet a védelem lehoz gól nélkül.
Favalli remélem kikerül a kezdőből és Bonera játszhat jobb bekként(tegnap nem tolta rosszul).
Janku visszatérhet a baloldalra már?sérülése rendbejött?
Mert egy Bonera-Nesta-Kaladze-Jankulovski védelemmel azért nem lenne rossz felállni végre.
2-0-át tippelek a meccsre, a mi javunkra.
A középpályánk még egy kicsit felpörög, akkor nem lehet gond.
FORZA MILAN!!!
floyddebarber:dsaben:
Tudom,hogy nem mi vagyunk a meccs esélyesei(idén a rangadók valahogyan nem jöttek össze), de én valahogy azt érzem,h most elverjük az Intert.
Egy nagyon motivált csapatot várok Vasárnapra és végre egy olyan mérközést,amelyet a védelem lehoz gól nélkül.
Favalli remélem kikerül a kezdőből és Bonera játszhat jobb bekként(tegnap nem tolta rosszul).
Janku visszatérhet a baloldalra már?sérülése rendbejött?
Mert egy Bonera-Nesta-Kaladze-Jankulovski védelemmel azért nem lenne rossz felállni végre.
2-0-át tippelek a meccsre, a mi javunkra.
A középpályánk még egy kicsit felpörög, akkor nem lehet gond.
FORZA MILAN!!!
Szerintem meg mi vagyunk az esélyesek.
Két nagycsapat, ráadásul városi riválisok meccsén az se számítana, ha mi utolsók lennénk, ők meg elsők.
Ráadásul nincs olyan sok különbség a tabellán, mi a negyedik, ők az első helyre pályáznak.
Az elmúlt hetek játéka, lendülete is minket támogat.
szaloky:zila:
Nagyon szép az elmúlt 3 meccsünk mérlege és ad is reményt az Inter elleni derbyre
Nagyon szép. Különösen a Juve elleni teljesítményünk, és eredményünk. 8)
szaloky:
zila: ez mind igaz és jogos. Én csak mertem egy halványan ironikus megjegyzést tenni, hogy azt méltóztattál írni: "Nagyon szép az elmúlt 3 meccsünk mérlege ".
Nos szerintem a 66%-os teljesítmény nem szép. De a lényegben természetesen egyetértünk!
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.