Tibaj:
A Livornót ütni kell, és biztos vagyok benne, hogy ez menni fog.
A támadásunkkal nem lesz gond, a Livorno meg nem az a csapat, akinek a támadásaitól félni kéne.
Ha nem lesz sérülés/felépülés, akkor Ãgy fogunk kiállni (gazzetta):
Kalac - Bonera, Nesta, Kaladze, Favalli - Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Kaká, Seedorf - Inzaghi
A 4. hellyel kapcsolatban tényleg csak annyit tudunk tenni, mint amit már sokan elmondtak, többek közt Inzaghi is: "a magunk részéről csak annyit tehetünk, hogy megnyerjük a maradék meccseinket, és reménykedünk.”
Érdekességként még annyi, hogy a Livorno a legszarabb csapat hazai pályán (17 meccs 3 gy. 8 d. 6 v.; 17 lőtt 23 kapott gól), addig mi a 2. legjobbak vagyunk idegenben (9 gy. 3 d. 5 v.; 30 lőtt 16 kapott gól).
Összegezve: Győzni kell!!!
Forza Milan!!!
Johnny:
Szerintem csak úgy van esély a 4.helyre ha minden meccset megnyerünk...más esélyünk nincs...:)
És reménykedhetünk h esetleg a Fiorentina túlságosan az UEFA- kupára fog koncentrálni...
FORZA MILAN!!!
floyddebarber:Aki a tabellán elÅ‘rébb van,annak a kezében a "sors",ebben az esetben ez a Fio!Ugyanis ha Å‘k hozzák a meccseiket,mi akármit csinálunk,nem elÅ‘zhetjük meg Å‘ket !A többi csak önámÃtás !
A szavazásra válaszolván:
szerintem még a saját kezünkben van a sorsunk, ha kettÅ‘nél nem veszÃtünk több pontot a hátralévÅ‘ meccseken, akkor meglesz a 4. hely.
Viszont ha kettőnél többet vesztünk, akkor már a Fiorentina szeszélyeinek leszünk kitéve.
Metalos:floyddebarber:Aki a tabellán elÅ‘rébb van,annak a kezében a "sors",ebben az esetben ez a Fio!Ugyanis ha Å‘k hozzák a meccseiket,mi akármit csinálunk,nem elÅ‘zhetjük meg Å‘ket !A többi csak önámÃtás !
A szavazásra válaszolván:
szerintem még a saját kezünkben van a sorsunk, ha kettÅ‘nél nem veszÃtünk több pontot a hátralévÅ‘ meccseken, akkor meglesz a 4. hely.
Viszont ha kettőnél többet vesztünk, akkor már a Fiorentina szeszélyeinek leszünk kitéve.
zlotyi11:Tibaj:
A támadásunkkal nem lesz gond, a Livorno meg nem az a csapat, akinek a támadásaitól félni kéne.
Kalac - Bonera, Nesta, Kaladze, Favalli - Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Kaká, Seedorf - Inzaghi
A 4. hellyel kapcsolatban tényleg csak annyit tudunk tenni, mint amit már sokan elmondtak, többek közt Inzaghi is: "a magunk részéről csak annyit tehetünk, hogy megnyerjük a maradék meccseinket, és reménykedünk.”
Érdekességként még annyi, hogy a Livorno a legszarabb csapat hazai pályán (17 meccs 3 gy. 8 d. 6 v.; 17 lőtt 23 kapott gól), addig mi a 2. legjobbak vagyunk idegenben (9 gy. 3 d. 5 v.; 30 lőtt 16 kapott gól).
Forza Milan!!!
Én ennyire nem vagyok biztos a győzelemben, de legyen igazad és nyerjünk. Ha most nem nyerünk akkor tényleg vége a dalnak.
Tibaj:
Forza Milan!!!
22KAKA22:
Ezt a meccset ,és még a hátralévökböl kiv 1 et mindenképp hozni kell!
Az Inter ellen nem biztos meglessz de reméljük!!!
nathaniel:
Ha jól tudom, idén sem lesz spareggio az azonos ponttal végzők között a fontosabb helyekért! Elég azonos ponttal zárni a Fioval! Mi hozzuk a 4 meccsünket, mert ezúttal le kell nyomjuk végre az Intert is, a Fionak meg lesz 2 x-e és királyság!
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.