lalas:Ha Pato rendbe jön és Kaká meg Pippo ilyen jó formában lesz,akár nyerhetünk is !Persze ha a védelem kitart!/Kiváncsi vagyok,kikből fog állni !/
Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk jövő hét szombaton!
A mérkőzést a Sport2 20.30 kezdettel élőben közvetíti!
Nehézség abban rejlik hogy Nesta piros lap miatt nem játszhat, míg Kaladze ma sárgázta ki magát! és akkor még hozzávehetjük hogy Jankulovski sérült, valamint Favalli is sérülés miatt jött le a pályáról! Oddo meg ugye idén már nem rúg lasztiba.
Így ehhez tartozna a körkérdés is!
Metalos:lalas:Ha Pato rendbe jön és Kaká meg Pippo ilyen jó formában lesz,akár nyerhetünk is !Persze ha a védelem kitart!/Kiváncsi vagyok,kikből fog állni !/
Nehézség abban rejlik hogy Nesta piros lap miatt nem játszhat, míg Kaladze ma sárgázta ki magát! és akkor még hozzávehetjük hogy Jankulovski sérült, valamint Favalli is sérülés miatt jött le a pályáról! Oddo meg ugye idén már nem rúg lasztiba.
inzaghi07:A Juve más kategória mint a Cagliari,egy jó meccsből még nem kell túlzott konzekvenciákat levonni !Metalos:lalas:Ha Pato rendbe jön és Kaká meg Pippo ilyen jó formában lesz,akár nyerhetünk is !Persze ha a védelem kitart!/Kiváncsi vagyok,kikből fog állni !/
Pato nélkül is tudtunk nyerni simán!nem kell ide ő csak egy Inzaghi többet mutat egy meccsen mint Pato!
Hell:
Szerintem a legvalószínűbb védősor épp nincs felírva:
Cafu-Bonera-Maldini-Favalli; már ha Favallinak nincs komolyabb baja.
inzaghi07:Metalos:lalas:Ha Pato rendbe jön és Kaká meg Pippo ilyen jó formában lesz,akár nyerhetünk is !Persze ha a védelem kitart!/Kiváncsi vagyok,kikből fog állni !/
Pato nélkül is tudtunk nyerni simán!nem kell ide ő csak egy Inzaghi többet mutat egy meccsen mint Pato!
Ricky:
lalas: gratulalok a szavazasert - reg nem volt mar egy megfelelo tema
milanroli:inzaghi07:Metalos:lalas:Ha Pato rendbe jön és Kaká meg Pippo ilyen jó formában lesz,akár nyerhetünk is !Persze ha a védelem kitart!/Kiváncsi vagyok,kikből fog állni !/
Hol élsz.Pippo tényleg jo volt,de a szezonban nem villogott(enyhén szolva).A legtöbb csapat ellen már kevés a statikus játéka.Pato pedig maga az elegancia,a rafko és a zsenialitás.Ja és 18, még csak sokkal jobb lesz.Pár év,és a világ a lábai elött hever!
zila:Még mindig meleg a pite és ha betlizünk már égetni fog. A Juve ellen véleményem szerint nehezebb lesz jót alkotni mint a fővárosiak ellen. Kiváncsian várom az összecsapást, hiszen nyilvánvalóan jobban megizzasztanak majd minket és a végére kifáradhatunk. Nem kellene elámulnunk saját magunktól egy kötelező győzelem után. És akkor a sérülteket még meg sem amlítettem.A Juve nem Cagliari és a szicíliai bukta okán szerintem nagyon fognak hajtani.
Chris-uno:
Sztem simán kikapunk. Látva a gyötrődésünket, és a juve motivált játékát, simán lemosnak. Bár ne lenne igazam, de a Cagliari ellen is csak a gyötrődés volt. Pedig a Fio a merdával játszik, ha jól tudom, s pont kapóra jönne nekünk...De idén vmiért nem lesz BL, úgy fest.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.