Play:dsaben:nathaniel:
Miért kell a bíróval foglalkozni? Galliani is a sporit teszi felelőssé! Ez baromira idegesítő. Miért nem a játékosaink és edzőnk teljesítményével foglalkozik?
Ambro gólja nem volt szabályos! Lekönyökölte Coppolat! Seedorf pedig inkább volt lesen, mint nem!
De nem ez a lényeg! Amit az 1. félidőben futball címén bemutattak, azért 1 hét járna Szibériában! Gyalázatos! Nézzünk magunkba! Viccet csinálnak a focistáink a Milan névből! Tavaly felépítettek egy nimbuszt, amit most "percek" alatt lerombolnak! Szégyen és gyalázat! Mindenki vagy nevet rajtunk, vagy kissé lenézve, szánva tekint ránk! Ezt gyűlölöm, ez nem mehet így tovább!
Amit az első félidőben játék címen műveltünk, csak egy valami jut az eszembe.
Aki olvasta a mai sportot az tudja,h volt pontosan. A lényeg:
Egy apuka írt be(vlhogy így szólt): A fiam 7éves és mindene a foci. Edzésre jár meccset néz stb. Megkérdezte a Magyar-Szlovénia válogatott meccs után/v.közben.
-Apa egy ilyen meccs után a válogatott játékosain miért van rajta a mezükön a magyar címer??? -Apa: Most erre mit válaszoltam volna???
Írtam sokat a meccsről(utána kitöröltem...aztán újra és megint csak kitöröltem)
Gondoltam nem írok idegből. Nem szidkozódok, de változásra van szükség és ezt csak a hülye nem látja.
...CA-ról,h imádom, mint ember, mert mindene a Milan,DE ha én,mint tudatlan-naív szurkoló tudom mit fog cserélni szünetben 0-2-nél hazai pályán egy Atalanta ellen, ott gond van.
...Játékosokról,h nem teszik oda magukat csak lötyögnek, kiteszik a cipőjüket...háát a szánalmas jó szó?
És most itt ne egy Gattusotól várjunk csodát...ő hajtott,védekezett,kapura lőtt...na jó támadásban neki csak annyi a játéka,h a legközelebbi embernek lepasszolja...jó ő nem azért van.
Csak egy pl.: 2.félidő...támadunk...baloldali beadás, Maldini szinte a 16son vagy vonalán van, túlszáll a labda...kontra támadás az Atalanta bal oldalán... a mi kapunknál ki mentet, 16oson belül??? Maldini!!! 41évesen...
Szuszogott rendesen egy picit feküdt a földön...de visszaért!
A kp-saink akik, 30méterre voltak az ellenfél kapujától(mondjuk Pirlo,Brocchi)nem ért vissza...nem 41évesek...Brocchi csere volt,elvileg fel kellett volna szántania a pályát...
És még sok apró észrevétel volt az eredeti, ennél hosszabb hsz-ban...
A hosszúságért és a hangvételért töröltem 2x is...és ez is baromi hosszúra sikeredett...bocsi érte!
De akkor is FORZA MILAN!!!!! PER SEMPRE MILAN!!!!!
Leszarom mi lesz!!! CSAK A MILAN!!!
Számomra Carlo pont a cseréivel bizonyította hogy mennie kell. Lehet hogy Gila nincs formában, de én akkor sem vittem volna le a szünetben. Ezzel a cserével gyakorlatilag elfogyott minden variációs lehetőségünk elől. Pato képes rá, hogy mozgassa a csapatot, Őt kellett volna See helyére tenni, a hollandot meg elzavarni a stadionból Pirlóval együtt. Szóval én megpróbáltam volna a 2. félidőben még egy Pato-Paloschi-Gila triót. Ha nem megy, még mindig le lehet vinni Gilát, de szerintem Alberto sem volt rosszabb mint See vagy Pirlo, és velük ellentétben még küzdött is. Az meg hogy 2-0-ás égésnél védőt cserél, és Gatta és Ambro mellé bevisz még egy védekező középpályást...
andrijcar:
Melyik fórumon lehet gyászosabb a hangulat, itt vagy a Fradién? 1234((
attilio-7:Saki:
Sokan irtuk h szanalmas amit muvel mostanaban a csapat es Ancelotti de h a vereseget Galliani kepes a birora fogni(acmilan.com) EGYSZERUEN MEGALL AZ ESZEM !!!
persze tevedett a biro de h egyesek nem latnak a szemuktol ez azert sokkkk !!!!!!
barmennyire is rosszul jatszunk sose mondjak ki h mi hibaztunk,mi csesztuk el !!!
persze nehez bevallani h uj csapat es uj edzo kell de konyorgom ne nezzenek mar hulyenek bennunket !
Pont most olvastam én is a goal.com-oin Galliani nyilatjozatát. Jó, rúgtunk 3 gólt a 2. félidőben amiből 2-t a bíró nem adott meg, de egy Atalanta elleni vereésget nehogy már a bíróra fogjunk. Az első félidőben miért nem nyomtunk úgy amint a másodikban? JA hogy CA erre utasította a játékosokat? Akkor még is csak CA a hibás.
Pato sokkal érettebben nyilatkozott. Azt mondta: Igaz a bírók se nekünk kedveztek, de ezt a meccset mi rontottuk el
Giovanni:Play:dsaben:nathaniel:
Miért kell a bíróval foglalkozni? Galliani is a sporit teszi felelőssé! Ez baromira idegesítő. Miért nem a játékosaink és edzőnk teljesítményével foglalkozik?
Ambro gólja nem volt szabályos! Lekönyökölte Coppolat! Seedorf pedig inkább volt lesen, mint nem!
De nem ez a lényeg! Amit az 1. félidőben futball címén bemutattak, azért 1 hét járna Szibériában! Gyalázatos! Nézzünk magunkba! Viccet csinálnak a focistáink a Milan névből! Tavaly felépítettek egy nimbuszt, amit most "percek" alatt lerombolnak! Szégyen és gyalázat! Mindenki vagy nevet rajtunk, vagy kissé lenézve, szánva tekint ránk! Ezt gyűlölöm, ez nem mehet így tovább!
Amit az első félidőben játék címen műveltünk, csak egy valami jut az eszembe.
Aki olvasta a mai sportot az tudja,h volt pontosan. A lényeg:
Egy apuka írt be(vlhogy így szólt): A fiam 7éves és mindene a foci. Edzésre jár meccset néz stb. Megkérdezte a Magyar-Szlovénia válogatott meccs után/v.közben.
-Apa egy ilyen meccs után a válogatott játékosain miért van rajta a mezükön a magyar címer??? -Apa: Most erre mit válaszoltam volna???
Írtam sokat a meccsről(utána kitöröltem...aztán újra és megint csak kitöröltem)
Gondoltam nem írok idegből. Nem szidkozódok, de változásra van szükség és ezt csak a hülye nem látja.
...CA-ról,h imádom, mint ember, mert mindene a Milan,DE ha én,mint tudatlan-naív szurkoló tudom mit fog cserélni szünetben 0-2-nél hazai pályán egy Atalanta ellen, ott gond van.
...Játékosokról,h nem teszik oda magukat csak lötyögnek, kiteszik a cipőjüket...háát a szánalmas jó szó?
És most itt ne egy Gattusotól várjunk csodát...ő hajtott,védekezett,kapura lőtt...na jó támadásban neki csak annyi a játéka,h a legközelebbi embernek lepasszolja...jó ő nem azért van.
Csak egy pl.: 2.félidő...támadunk...baloldali beadás, Maldini szinte a 16son vagy vonalán van, túlszáll a labda...kontra támadás az Atalanta bal oldalán... a mi kapunknál ki mentet, 16oson belül??? Maldini!!! 41évesen...
Szuszogott rendesen egy picit feküdt a földön...de visszaért!
A kp-saink akik, 30méterre voltak az ellenfél kapujától(mondjuk Pirlo,Brocchi)nem ért vissza...nem 41évesek...Brocchi csere volt,elvileg fel kellett volna szántania a pályát...
És még sok apró észrevétel volt az eredeti, ennél hosszabb hsz-ban...
A hosszúságért és a hangvételért töröltem 2x is...és ez is baromi hosszúra sikeredett...bocsi érte!
De akkor is FORZA MILAN!!!!! PER SEMPRE MILAN!!!!!
Leszarom mi lesz!!! CSAK A MILAN!!!
Számomra Carlo pont a cseréivel bizonyította hogy mennie kell. Lehet hogy Gila nincs formában, de én akkor sem vittem volna le a szünetben. Ezzel a cserével gyakorlatilag elfogyott minden variációs lehetőségünk elől. Pato képes rá, hogy mozgassa a csapatot, Őt kellett volna See helyére tenni, a hollandot meg elzavarni a stadionból Pirlóval együtt. Szóval én megpróbáltam volna a 2. félidőben még egy Pato-Paloschi-Gila triót. Ha nem megy, még mindig le lehet vinni Gilát, de szerintem Alberto sem volt rosszabb mint See vagy Pirlo, és velük ellentétben még küzdött is. Az meg hogy 2-0-ás égésnél védőt cserél, és Gatta és Ambro mellé bevisz még egy védekező középpályást...
Nem tud kit behozni! Gyenge a csapat. See nem volt jó de annyira rossz sem amit kihozott belőle a kommentár rúgot gólt is és minden támadásban benn volt. Pato is nagyon gyenge volt de Pirlo ő ilyen még sosem volt lassú darabos elképzelés nélküli és ő áll oda a 11eshez röhely eéőbb rúgja be Ambrosini vagy Gattuso, én nem játszatnám Pirlot inkább Emerson ő legalább szerez labdát de ami a lényeg Pirlo magába nézne. Kaká nagy kell és Ronaldo is jó lenne ha lenne. Ami ma volt az szégyen de nem mond le Carlo rosszabb már mint Gyur*.... Remélem jön Eto'o igen kellene!!!!
dejan_savicevic:
A játékosok osztályzatai:
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=640521
attilio-7:Nem kell csodálkoznunk,hogy minden meccsen ellenünk fújnak,mert mindig a bírókra fogjuk a rossz eredményeket és szerintem ez nekik nem túl szimpatikus.Meg már nem is számítunk nagycsapatnak az olasz bajnokságban,akkor mire fel támogassanak minket ?Saki:
Sokan irtuk h szanalmas amit muvel mostanaban a csapat es Ancelotti de h a vereseget Galliani kepes a birora fogni(acmilan.com) EGYSZERUEN MEGALL AZ ESZEM !!!
persze tevedett a biro de h egyesek nem latnak a szemuktol ez azert sokkkk !!!!!!
barmennyire is rosszul jatszunk sose mondjak ki h mi hibaztunk,mi csesztuk el !!!
persze nehez bevallani h uj csapat es uj edzo kell de konyorgom ne nezzenek mar hulyenek bennunket !
Pont most olvastam én is a goal.com-oin Galliani nyilatjozatát. Jó, rúgtunk 3 gólt a 2. félidőben amiből 2-t a bíró nem adott meg, de egy Atalanta elleni vereésget nehogy már a bíróra fogjunk. Az első félidőben miért nem nyomtunk úgy amint a másodikban? JA hogy CA erre utasította a játékosokat? Akkor még is csak CA a hibás.
Pato sokkal érettebben nyilatkozott. Azt mondta: Igaz a bírók se nekünk kedveztek, de ezt a meccset mi rontottuk el
dejan_savicevic:Én sokallom Pirlo és Gila pontszámát !A tevékenységük egyenlő volt a nullával.
A játékosok osztályzatai:
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=640521
skovacs:
Azt gondolom, hogy sok minden elhangzott itt a fórumon a mérkőzéssel kapcsolatba, amelyekhez sok hozzáfűznivaló talán nincs is, mert higgadttnak tűnő és indulatosabb hsz-k is vannak és általában mind lényegre törőek.
Talán ebbeől a megközelítésből nem írt senki.
Elhangzott itt, hogy a Milanban vannak a seria A legjobban fizetett labdarúgói és elszomorító, hogy ezért a produkcióért amit az idei szezonban mutattak valamennyien euro milliókat vesznek fel a kasszából. Én azokat a szurkolókat sajnálom, akik még megveszik a mérkőzésekre a belépőjüket és ezt a lélektelen játékot kell, hogy végignézzék, nem ezt érdemlik ill. érdemeljük.
A csapatvezetés és a játékosok nevében ki kellene állni a szurkolók elé és bocsánatot kérni tőlük, valamint a hátralévő hazai meccseken nem szednék jegyet ill. a jegyárakból kieső pénz a játékosoktól levont pénzből fedezném. Ezt a gesztust a Milan-nál sokkal kisebb büdzsével rendelkező csapatok is megtették már nem egy országban. Azonkívül el kellene gondolkodni a játékosok valamilyen szintű főleg anyagi büntetéséről is, hamár mésként nem lehet őket motíválni. És aki ezen megsértődik annak le is út, fel is út legyen az akármekkora sztár. A jelenleg mutatott produkcióra nem lehet senki sem büszke a csapat háza táján, úgy hogy tükörbe kell nézni és levonni a konzekvenciát és meghozni az olykor még súlyosnak mondható döntéseket már most. Az EB miatt rövid lesz a nyár, ezért már most el kell kezdeni az építkezést. Nekem meg nyilván ban leszz a fórumról, mivel amit igértem andrijcar-nak egyre kevesebb esélyt látok a megvalósulásra, de azért nyárig maradok veletek, aztán mejd meglátjuk lehet, hogy vendégként nézegetem a hozzászólásaitokat.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.