balla:
13 percet. Szóval a repülőút jobban megviseli. :)
messze van london...
balla:
13 percet. Szóval a repülőút jobban megviseli. :)
PAROKA7:
Nem tudja valaki h a Fior kivel jáccik?
rossonero01:Ez az értesülés biztos?/Mármint Kaká /
Tehát Kaká nem játszik az Atalanta ellen...! Így ismét nyögvenyelős meccsre számítok. Paloschi-Pato csatársorral!
Metalos:rossonero01:Ez az értesülés biztos?/Mármint Kaká /
Tehát Kaká nem játszik az Atalanta ellen...! Így ismét nyögvenyelős meccsre számítok. Paloschi-Pato csatársorral!
rossonero01:
Csanesz:
A legjobb lenne ha Pato és Paloschi együtt kezdene, mert ha Gila megint kezd én megőrülök! Komolyan, a múltkori gólpasszon kívül csinált valamit a téli szünet óta? Semmit! Olyan mintha emberhátrányba lennénk ha játszik. Ancelloti mégis mindig a kezdőbe rakja és ha ad egy gólpaszt mindjárt jól játszott. Alig ér a labdához és akkor is elrontja. Erre bárki képes. Egyszerűen nem értem mit csinál!!!
Remélem Kaká felépül mert nagyon kéne.
milanfanatic:
kemény játék szép győzelem, ennyi kell!
NEM BEVETHETŐ JÁTÉKOSOK: Cafu, Jankulovski, Serginho, Emerson, Kakà, Inzaghi, Ronaldo.
PAROKA7:
Emerson helyett természetesen Pirlo csak elirtam :D :oops:
ejot:PAROKA7:
Emerson helyett természetesen Pirlo csak elirtam :D :oops:
hogy lehet elírni? 1234(( még csak hasonlóság sincs a nevükben!Ráadásul Emerson még csak a keretben sincs!És különben is lehet szerkeszteni a hozzászólást!
Amúgy nagyon kell a győzelem!!nem örülnék ha még jobban a nyakunkra jönnének hátulról.Pedig esély van rá.Pato remélem megszórja őket!:)
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.