Vége a meccsnek, kikaptunk és lett egy rossz napunk. Ne vesszetek már össze!
Sokan fikázták a csapatot, de mindannyian tudjuk, hogy szűk egy hét múlva újra odaülünk a tv vagy a gép elé, és ugyanúgy buzdítjuk majd imádott csapatunkat. És ez temészetes, hiszen a jóban és sikerekben gazdag években könnyű kiállni a csapat mellet, szurkolónak vallani magad, és örülni a sikereknek. Most nem ezek az idők járnak, éppen ezért kell most a csapat mellé állni, ezekben a vészterhes időben. Azért vagyunk mi szurkolók, hogy buzdítsuk a csapatot! Egyszóval ne essetek egymásnak, nem éri meg.
És ez nem csak konkrétan ehez a vitához szólt, hanem általánosságban.
Szóval nyugi, nem kell egymásnak esni!
U.I.: Hú, ez eléggé offgyanús. De a meccsről már írtam... :(
Akkor az érdekes játékvezetői ítéletekről, szakértő szemmel :):
- Ambro gólja: Erről már leírtam a véleményem, szerintem meg kellett volna adni. Első blikkre pártatlan szemmel nekem is lökésnek tűnt, de kb. pont annyira volt lökés, mint ami minden szögletnél van 10 db.
- 3 perc hosszabbítás: Általában jól meg szoktam tippelni a hosszabbítást, de most alaposan mellélőttem. 3 perc??? Csak az ápolással elment 1,5. Utána ugye kiállították Nestát, és a 11-esnél is volt ám reklamálás. Meg csere is volt. Valószínüleg nem azon a (mondjuk) +2 percen múlott, de ki tudja? Mindenesetre ez a 3 perc, hát érdekes.
- Seedorf gólja: Nem emlékszem már pontosan a védők elhelyezkedésre, ráadásul a kamera nem is volt egyvonalban, de szerintem sajnos les volt.
Egyik leggyakoribb tévhit a lessel kapcsolatban az, hogy ha a lábuk egyvonalban van, akkor nem les. Ez hülyeség!
Minden testrész számít, kivéve a kéz, mivel azzal nem avatkozhatsz játékba. Tehát ha a segged vagy a vállad előrébb van, mint a védő, akkor les. És szerintem ez sajnos valóban les volt.
Lépjünk túl a meccsen, és ne f*aszozzuk egymást!
Forza Milan!
"inkább doppingol, semmint nyomaszt hogy gólokat várnak tőlem"