frontoffice:
Régebben volt egy hozzászólásom amikor arról nyilatkoztam,hogy minden esetben a legerőssebb csapatot kell pályára küldeni, a sportszerűség iratlan szabályai miatt.Ez az álláspontom a bajnokság előrehaladtával kicsit módosulni látszik.
Én, személy szerint a pihentetés mellett döntenék,hisz 15 forduló van még hátra(45 megszerezhető ponttal),telis tele rangadókkal.
Mindenképp a bajnokság utolsó harmadára kell csövön lennünk.
Most még élvezhet prioritást a Bl,és szerintem ez a helyes.
És nem biztos hogy ezekben a hetekben a legerősebb a "legerősebb"!!!!!
Rotálni kell nincs mese.Remélem ezt Ancelotti is látja.
frontoffice:
Régebben volt egy hozzászólásom amikor arról nyilatkoztam,hogy minden esetben a legerőssebb csapatot kell pályára küldeni, a sportszerűség iratlan szabályai miatt.Ez az álláspontom a bajnokság előrehaladtával kicsit módosulni látszik.
Én, személy szerint a pihentetés mellett döntenék,hisz 15 forduló van még hátra(45 megszerezhető ponttal),telis tele rangadókkal.
Mindenképp a bajnokság utolsó harmadára kell csövön lennünk.
Most még élvezhet prioritást a Bl,és szerintem ez a helyes.
És nem biztos hogy ezekben a hetekben a legerősebb a "legerősebb"!!!!!
Rotálni kell nincs mese.Remélem ezt Ancelotti is látja.
andrijcar:
Pontosan tudják a vezetÅ‘k és a játékosok is, hogy Roma-Fiorentina meccs lesz, ahol valószÃnűleg pontokat veszÃt a Fior. Emiatt is, ezt a meccsünket hozni kell. Nincs több botlási lehetÅ‘ség.
dreid:Patonak kondi gondjai vannak, meccshiány a sérülés után, játszania kell..Kakanak is...Seenek is ha rá akarunk alapozni az Arsenal ellen...Nesta pihenhetne,Maldini is,Talán Gatta is...Emerssonnal kezdenék, és két csatárral..
Én Nestat(Bonera), Patot(Paloschi) és a Gatta|Ambro (Emerson) egyikét pihentetném. Az ékünk Gila lenne Seedorf kárára (igaz See nállam már nem férne bele a legjobb 11-be...)
dreid:
Én Nestat(Bonera), Patot(Paloschi) és a Gatta|Ambro (Emerson) egyikét pihentetném. Az ékünk Gila lenne Seedorf kárára (igaz See nállam már nem férne bele a legjobb 11-be...)
ferkoka:dreid:Patonak kondi gondjai vannak, meccshiány a sérülés után, játszania kell..Kakanak is...Seenek is ha rá akarunk alapozni az Arsenal ellen...Nesta pihenhetne,Maldini is,Talán Gatta is...Emerssonnal kezdenék, és két csatárral..
bonera,
DrogZ_MesTer:bonera,
Télleg, vele mi a szent tehénlepény van? :?
3. számú középsővédő, kevés lehetőséget kap kaladze és nesta mögött.
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.