Lavechia:
Kakát nem érné meg feltolni csatárba! Ha van esze CA-nak nem is teszi. Neki az fekszik, ha lendületből viheti rá a lasztiti a védőkre, neki tér kell... Szerintem valakit azért csak összedrótoznka 1 félidőre minimum. Gourcuff még most se lesz kezdő. CA inkább berakja csatiba Favallit. :evil:
Ugyanmár. Favalli-nak semmi köze nincs Gourcuff-hoz. Favalli védő, Gourcuff támadó KP. Különben is Favalli-t nagyon jó játékosnak tartom.
A csatárjátékunkon még messze nem kell nyavalyogni, mivelhogy még abszolút nem biztos, hogy Pato nem játszhat. És mint már emlitettem szerintem Ronaldoval és Inzaghival Carlo csak spórolni szeretett volna az Arsenalra....Hát most kicsit fel lettek dúlva a tervei. A két csatár közül, ha törik ha szakad, az egyiket pályára kell állitania. Jah és ugye még mindig ott van W. Aubameyang vagy Paloschi, ha minden kötél szakadna. KAKÁ és Gourcuff hasonló stilust játszanak igy időnként el tudják vállalni a csatár posztot is...De remélem nem igy lesz.
Különben nem aggódok...igaz a Siena nem egy igen gyenge csapat - de melyik csapat az a SERIE A-ban? - de hozni fogjuk a meccset akárhogyis lesz.... A +3 pontot már el is könyvelem. A tippem az eredményre pedig attól függ kit tud berakni Carlo....de győzni fogunk, csak az arány változhat... :-)
Elküldve: 2008.02.04. 20:07
#