Diny:
A következő meccs kis, szusszanásnyi szünet után következik.
Milan - Siena
San Siro
2008. február 10.
vtomi:én elÅ‘ször nevettem, aztán sÃrtam:D
Mindenki nézze meg a gazzetta honlapján a várható kezdőcsapatot (csatárposzt)!
Most sÃrjak vagy nevessek? 8O
vtomi:
roltchi:megmondom ugy ahofy van ha egyik csatárunk sem játszhat akkor sincs gond mert kaká tud csatárt is játszani:D:D:D:D
hát, nem is tudom én mit tennék.... mert ha nem ifi, akkor Kakát kell előre küldeni, de akkor ki ad neki gólpasszt ;)
talán Paloschi otthon a Siena ellen játszhatna... AMúgy abban bÃzom, hogy vagy Pippo vagy Ronie renbejön...
Ricky:
Nagyon nagy konnyelmuseggel veszik egy joparan ezt a Siena elleni merkozest - de szerintem meg tavolrol sem lesz olyan konnyu mint ahogy elgondoljatok. S ha meg figyelembe vesszuk a seruleseket , meg Gila eltiltasat - hat nem fenyes a helyzet.
Az utolso bajnokin , a Siena 3-0 ra verte a Romat :!: :!: :!:
floyddebarber:
Figyelembe vehetjük azt is, hogy Ambrosini párszor már játszott elöl, és nem is rosszul.
Ugyan technikailag nem épp a legjobb, de Å‘ lehetne amolyan igazi erÅ‘ssatár, lebÃrkózni nem tudják, és remekül fejel...
ha nem épül fel más csatár, akkor mindenképp Å‘t kéne kiküldeni, mint egy szem csatár, mert Å‘ legalább le tudná fejelni a felÃvelt labdákat, akár Kakának, akár magának, akár kapura...
floyddebarber:
Figyelembe vehetjük azt is, hogy Ambrosini párszor már játszott elöl, és nem is rosszul.
Ugyan technikailag nem épp a legjobb, de Å‘ lehetne amolyan igazi erÅ‘ssatár, lebÃrkózni nem tudják, és remekül fejel...
ha nem épül fel más csatár, akkor mindenképp Å‘t kéne kiküldeni, mint egy szem csatár, mert Å‘ legalább le tudná fejelni a felÃvelt labdákat, akár Kakának, akár magának, akár kapura...
attilio-7:milcsike:vtomi:
vtomi lécci linkeld be az oldalt. Köszi
A várható kezdő...
http://www.gazzetta.it/Calcio/prob_form/22_giornata.shtml
gimbi:
Az ifik se biztosak, mert azok meg a karnevál kupán vannak.Nem biztos hogy haza lehet őket hozni, bár nem tudom.
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.