Diny:
A következő meccsünkön sok múlhat. Nagy szükség lenne arra, hogy úgy tudjunk nyerni, hogy a pihenés is beleférjen.
Ha Carlo Gufit legalább 45 percre hagyja érvényesülni, az sokat jelenthet ebben az eröltetett menetben pl Seedorfnak. Kakára is már ráfér a pihenés.
Ettől a meccstől is győzelmet várok, most sincs más eredmény, nyerni kell!
zlotyi11:Diny:
A következő meccsünkön sok múlhat. Nagy szükség lenne arra, hogy úgy tudjunk nyerni, hogy a pihenés is beleférjen.
Ha Carlo Gufit legalább 45 percre hagyja érvényesülni, az sokat jelenthet ebben az eröltetett menetben pl Seedorfnak. Kakára is már ráfér a pihenés.
Ettől a meccstől is győzelmet várok, most sincs más eredmény, nyerni kell!
Kétlem, hogy Kaka és See pont most pihenne. Ez megint egy olyan meccs amit nagyon-nagyon fontos lenne hozni. A Fio a legnagyobb ellenfelünk a 4. helyért, így idegenben egy győzelem nagyon sokat jelentene.
Szerintem egyébként 1 csatárral fogunk kezdeni.
frontoffice:
Erre emlékeztek?
A Fiorentina legnagyobb hazai veresége az olasz élvonalban
FiorentinaAC Milan 3-7 (1-4)
Serie A (19921993, 5. forduló), 1992. október 4., Firenze, Artemio Franchi stadion, 42 585 néző, vezette: Beschin.
Fiorentina: Mannini Carnasciali, Carobbi, Di Mauro, Faccenda, Verga, Effenberg, B. Laudrup, Batistuta, Orlando, Baiano. Edző: Radice.
AC Milan: Antonioli (S. Rossi, 46.) Tassotti, Maldini, Albertini (Evani, 57.), Costacurta, F. Baresi, Lentini, Rijkaard, Van Basten, Gullit, Massaro. Edző: Capello.
Gólszerző: Baiano (14.), Effenberg (48.), Di Mauro (89.), ill. Massaro (25., 45.), Lentini (34.), Gullit (42., 87.), Van Basten (79., 90.).
andrijcar:
A védelem nálam az Oddo-Nesta-Kaladze-Jankulovski négyes lenne. persze ha egészségesek.
Középpályán biztosan nemkockáztat Ancelotti, és a Pirlo-Gattuso-Ambrosini-Seedorf-Kaká ötös lesz a kezdő.
Elöl pedig szerintem Pato kezd majd, mert a Genoa ellen bizonyította, hogy ebben a felállásban is tud játszani, ráadásul a gyors kontrák lehetnek nyerőek.
szaloky:andrijcar:
A védelem nálam az Oddo-Nesta-Kaladze-Jankulovski négyes lenne. persze ha egészségesek.
Középpályán biztosan nemkockáztat Ancelotti, és a Pirlo-Gattuso-Ambrosini-Seedorf-Kaká ötös lesz a kezdő.
Elöl pedig szerintem Pato kezd majd, mert a Genoa ellen bizonyította, hogy ebben a felállásban is tud játszani, ráadásul a gyors kontrák lehetnek nyerőek.
Mivel kinn leszek a meccsen , nagyon remélem, hogy a 3 brazillal állunk fel végre. És annak is örülnék, ha nem Janku kezdene - természetesen Maldinit kívánom látni a balbekk posztján.
Janku majd a Livorno ellen próbáljon visszajönni...
Mivel kinn leszek a meccsen , nagyon remélem, hogy a 3 brazillal állunk fel végre. És annak is örülnék, ha nem Janku kezdene - természetesen Maldinit kívánom látni a balbekk posztján.
szaloky:
vtomi: nem tudom, nem hiszem, talán :lol: .
Ha írok, szólok. Ide remélem Banci barátom megírja az élménybeszámolót. :D
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.