Ricky:
Nagyvonalakban , maradhatna ugyanaz a kezdo mint az Atalanta ellen. CA nyilatkozata szerint , hogy pihentetni akarna valakit - az sem volna rossz otlet , hisz a hetvegen tetmeccset jatszunk a Fiorentina ellen. Ez volna az a meccs , amikor siman lehetne pihentetni Seedorfot , es vegre kezdobe tenni Gourcuffot :!: Ha meg most sem , hat akkor mikor :?: :!:
rossonero01:
Én egyetértek Petermannal. Ha lenne egy épkézláb csatárunk Pato mellé én bizony kihagynám Gilát. Nem véletlenül fütyülték ki nem is egyszer őt a szurkolók. (vajon miért nem tették ezt Inzaghival, Shevával?) De mindegy ennek a megvitatására nem is ez a megfelelő hely.
Ennek ellenére azzal kell főzni ami van, sztem kezdeni fog, mert Ronaldo és Pippo sérültek pillanatnyilag...de csak ezért. Mindenesetre cáfoljon rám és döntse el a meccset két góllal. Vagy tudjátok mit...tök mindegy ki lő gólt csak hozzuk el a három pontot!!!
rossonero01:
Én egyetértek Petermannal. Ha lenne egy épkézláb csatárunk Pato mellé én bizony kihagynám Gilát. Nem véletlenül fütyülték ki nem is egyszer őt a szurkolók. (vajon miért nem tették ezt Inzaghival, Shevával?) De mindegy ennek a megvitatására nem is ez a megfelelő hely.
Ennek ellenére azzal kell főzni ami van, sztem kezdeni fog, mert Ronaldo és Pippo sérültek pillanatnyilag...de csak ezért. Mindenesetre cáfoljon rám és döntse el a meccset két góllal. Vagy tudjátok mit...tök mindegy ki lő gólt csak hozzuk el a három pontot!!!
prosper:
Gilardinorol annyit hogy a Reggina ellen biztos nem fog golt rugni...mivel volt annyira hulye hogy tudta hogy egy sargara van az eltiltastol es kepes volt harom perc jatek alatt a Genoa ellen osszeszedni egy sargat...igy nem jatszik majd Regginaban....kerdes:kik lesznek a csatarok??? :roll:
forras:goal.com
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.