Omen:
Mindenkit megkérnék, hogy ügyeljen a stílusára! Lehet valaki elkeseredett, de attól még nem kell mocskolódni.
Köszi!
Condor:
Gólunk milyen volt? Mert az élő közvetítéses topikból nem derül ki.
Köszi a segítséget!
Condor:
Gólunk milyen volt? Mert az élő közvetítéses topikból nem derül ki.
Köszi a segítséget!
binor:
Sziasztok!
A mai meccs után nekem ne mondja senki, hogy Gilardino jó játékos, pontosabban azt mondhatja, mert lehet, hogy van olyan csapat, amelyikben jó lehetne, de az a csapat nem az AC Milan! Gilardino annyira gyenge volt ezen a meccsen (is), hogy egyszerűen nem tudom szavakban kifejezni. Mellette Seedorf is nagyon gyengén játszott, a védelemről nem is beszélve. Ronaldo 20 perc alatt többet nyújtott, mint Gilardino az egész meccsen. Én nem értem, hogy miért van ez! A védelemnek az egész meccsen kb 3-szor kellet volna nagyon odafigyelni, de nem tudtak. Seedorf akkor cselezett, amikor passzolni kellet volna, és akkor passzolt, mikor lehetett volna esetleg cselezni, emelett voltak veszélyes lövései, de százból én is eltalálom 3-szor a kaput. A z egyenlítő gólig nagyon jól játszottunk, és már kezdtem örülni, hogy végre jók vagyunk, de sajnos jött az egyenlítő gól, aminél Bonera hatalmasat hibázott. Ez megfogta a csapatot, mert nem lehetett rá számítani. Innentől kezdve sokkal rosszabbul játszott a csapat. Pato is gyenge volt, de még mindig jobb volt, mint Gilardino. Maldini hiába öreg, nélküle a védelem nulla! Nesta egyszerűen nem lehet ott mindenhol! Még mindig nem látok az idegtől, annyira dühös vagyok, de ez van, tovább kell lépni. Védő kell, Gourcuff kell a kezdőbe, meg Jankulowski, meg két további védő, és akkor jobb lesz szerintem. Ennyi, sziasztok!
Tibo:
Jah meg h Gattuso bír egyedül gólt rugni vicc...
zila:Tibo:
Jah meg h Gattuso bír egyedül gólt rugni vicc...
Inkább egy Atalantás fejelt...
lalas:
Ez van, sajna ezt kell szeretni. Bár nem értem Ancelottit hogy miért nem rotál rendesen. Egy ilyen eredményre képes lett volna Emerson, Pirlo, Guffy sor is, talán még többre is látva See mai produkcióját.
Ez van. Udineben makival nyertünk, ott "beleférhetett" volna egy zakó, itt ahol meg kötelező lett volna elb*sztuk.
Végülis nincs nagy gebasz, de az elmaradt Reggina és Livorno meccset hozni kell mindenképpen. Kiváncsian várom a hétvégi Genoa elleni produktumot.
Azt mondja meg nekem valaki hogy Serginho miben sérült meg??? a telelésben?
Mindenképp kell egy bal bekk. A Catanias Vargas nem tűnt rossz játékosnak, ő télen, azaz most is megszerezhető lenne.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.