SeanJohn:
szurker: teljessen egyezik a véleményünk a meccsel kapcsolatban :wink:
Hát én a helyszínen így láttam 8O
Kalac- jól védett, bár nagyot fújtam amikor már tényleg megszelídítette a labdát és mondhatom,hogy az olaszokat is nagyon szórakoztatja ez az ember...
Nesta,Kalac,Favalli biztos pont volt végig a meccsen(Kalac meglepően nagy darab állat élőben)de Bonera sajnos tényleg mintha meg lett volna neki tiltva a széleken való elfutás,beadás. pedig rengetegszer volt üres terület az ő oldalán ahova bekocoghatott volna legalább, de ő csak szigorúan a posztján kérte és passzolta vissza a labdát.Ezt nagyon jól láttuk a második félidőben mivel kb. 20-30méterre futkározott előttünk.
Ambro-nekem tetszett, hozta a tőle elvárható alakítást és nem is hibázott passzokban, ellentétben Gattusóval, aki párszor elszórta a labdát és mindjárt jött a kontra, amit azért Nestáék hatástalanítottak.
Seedorf is átlagos volt, hiányzott egy pici plusz tőle is(egy váratlan pasz,olyan Pirlós :wink: )
Kaká-tól mondanom se kell mást vártam, egyszer sem mert beválalni egy az egyben cselezést, nem tudom miért! Rávezeti az ellenfélre,már csak egy testcsel vagy bármi kéne,de nem ...Önbizalomhiány?
Ronaldo:hát tényleg nem sokat fut, sokszor csak akkor kezdett kocogni,amikor már 2-3 méteres lesen sétált visszafelé és hát h megjátszható legyen legalább, ugye a védelemmel egyvonalba vissza kellett kullognia.Azért ha nála van a labda,bármi megtörténhet és nagyon durvák a megoldásai kis területen.
Pato-idő kell neki,de szerintem új dimenzókat fog nyitni a modern fociban(gondolok itt cselezésre-és nem a c.ronaldós biciklizésre,valami más még nagyon szokatlan,egyedi és izgalmas 8O )Negatívum,hogy többet futhatott volna kérni a labdát,mondjuk azért ez braziloktól nem várható el mindig.
Udine csalódás volt nekem is! Kilenc emberrel védekezni otthon... :roll:!
Kifelé menet kicsit lemerdáztak,de egyébként nem fikáztak a piros-fekete sálam miatt.Szegényeknek nam is lett volna értelme,mert minden ötödik ember Milan-os volt(úgymond semleges szektorban is)
Szurkolásuk lelkes,csak szerintem kevesen vannak...
A Rossonerok többen is voltak :twisted:
Összeségében nagyon jól éreztük megunkat,ajánlom mindenkinek és kibírható az utazás is.
Örülök, hogy egy te is kint voltál, abból pedig, hogy egyező véleményt adtunk én azt vonomle, hogy elég objektíven láttuk az eseményeket. Átmegyek az élménybeszámoló topikban, ha van kedved, akkor gyere át. Pár dolgot kérdeznék.