arkadius:
2008.01.20 (vasárnap)
15:00 Udinese - Milan (sajnos a meccset nem közvetÃtik élÅ‘ben)
itt a lehetőség, hogy folytassuk a vasárnapi káprázatos játékot illetve feledtessük a tegnap esti fiaskót
arkadius:
2008.01.20 (vasárnap)
itt a lehetőség, hogy folytassuk a vasárnapi káprázatos játékot illetve feledtessük a tegnap esti fiaskót
zlotyi11:arkadius:
2008.01.20 (vasárnap)
Reméljük hozzuk az idegenbeli formát és nyerünk. A Napoli elleni játékot kell produkálni és akkor nem lehet gond.
luzsi:
Mivel Gila végig pályán volt tegnap, gondolom akkor megint a Kaká-Ronaldo-Pato hármas rendetlenkedik elöl, arra kiváncsi leszek, hogy Pirlo kezdeni fog-e. Szerintem Ambro-Gattuso szűrÅ‘gépezet viszi majd a zongorát, Seedorffal maguk elÅ‘tt. GyÅ‘zelemre számÃtok és bÃzom benne, hogy Pato ismét bizonyÃt majd.
Tibo:luzsi:
Mivel Gila végig pályán volt tegnap, gondolom akkor megint a Kaká-Ronaldo-Pato hármas rendetlenkedik elöl, arra kiváncsi leszek, hogy Pirlo kezdeni fog-e. Szerintem Ambro-Gattuso szűrÅ‘gépezet viszi majd a zongorát, Seedorffal maguk elÅ‘tt. GyÅ‘zelemre számÃtok és bÃzom benne, hogy Pato ismét bizonyÃt majd.
Én úgy tudom Pirlo nem játszhat eltiltás miatt :roll: Azért játszott tegnap nem :?:
Kiváncsi vagyok Ãgy ki mozgatja a csapatot..illetve,hogy fogunk muzsikálni..
Persze azért nyerünk Ãgy is 8)
dreid:
Szerintem felesleges csatár! CA zseniálisan a kupában is egy csatárral kezdett. Itt nem kéne egy se majd lesz egy kontra és akkor Dida beveri, Diago beadását. :twisted:
Tibo:Kimozgatná?! Hát Favalli! Patonak is mekkora gólpaszt adott!!! :lol: :lol:luzsi:
Én úgy tudom Pirlo nem játszhat eltiltás miatt :roll: Azért játszott tegnap nem :?:
Kiváncsi vagyok Ãgy ki mozgatja a csapatot..illetve,hogy fogunk muzsikálni..
Persze azért nyerünk Ãgy is 8)
maszkak:
A Védelem ami elég gyengusz attol félek csak!Na meg a kp védekezése.Na mindegy majd a srácok megoldják.
Peterman:
Neeee, emberek ne szapuljuk már oktalanul a védelmünket! Azt hiszem összetévesztitek a támadójátékunkkal. Nézzetek már utánna, hogy miért is nem jó a védelmünk!!! Kapott gólokban második helyen állunk a bajnokságban, csak az INTER kapott kevesebbet. A védelmünk nagyon jó. Természetesen mindig kell erősités, ezért majd igazolunk is valakit, valakiket, de összeségében jó teljesitmény. 15 lejátszott meccsünkön 14 gólt kaptunk. És hogyis mondjam, most örülök csak igazán, hogy három meccsünk ilyen-olyan okból elmaradt. A tavalyi csatárhiányos csapatunkkal nem lettem volna benne biztos, hogy hozzuk a 3 pontot az Atalanta, Livorno vagy a Reggina ellen. Hála a jó isten megsegitett bennünket 2 remek csatárral, igy okkal várom a győzelmet mindhárom meccsen. Ami végülis azt jelenti, hogy a lemaradásunk felét be is hoztuk... Véleményem szerint, ha csak nem történik olyan, hogy elveszitjük bármelyik csatárunkat is, jobb helyezésre is elegek vagyunk, mint a 4.
Jah, szvl nem a védelmünkkel volt a baj eddig sem.....és mivel elől is megoldódtak a problémák...azt hiszem jó tavasznak nézünk elébe!
Zárolt topik, további üzenetek Ãrása nem lehetséges.