roltchi:
Ronaldot szidni egy ilyen meccs után? :roll:
Könyörgöm, mi a jó élet kell még, hogy ezt befejezzétek...
Gyermekeim, fél évnyi viszontagság után visszajött, lőtt két gólt, nem rajta múlt, hogy még 2 gólpassza nem volt, erre jön, hogy túlsúlyos...
Majd leadja. Amúgy meg, ha így lövi a gólokat, legyen 200 kiló, az sem érdekel.
Egyébként meg van annyira robbanékony, mint bárki a csapatban.
floyddebarber:
Éppen ez az, hogyha újra rendes erőnléte lesz, akkor el sem merem képzelni, mit fog csinálni...
dagin, úgy, hogy fél éve nem játszott gyakorlatilag tétmeccset, kettőt vágott, plusz egy gólpasszt is adott.
Félelmetes.
roltchi:
Ronaldot szidni egy ilyen meccs után? :roll:
Könyörgöm, mi a jó élet kell még, hogy ezt befejezzétek...
Gyermekeim, fél évnyi viszontagság után visszajött, lőtt két gólt, nem rajta múlt, hogy még 2 gólpassza nem volt, erre jön, hogy túlsúlyos...
Majd leadja. Amúgy meg, ha így lövi a gólokat, legyen 200 kiló, az sem érdekel.
Egyébként meg van annyira robbanékony, mint bárki a csapatban.
scavy:
nekem a sok pozitivum mellet a legszebb az volt hogy nemlattam gilardinot. se a palyan, az operator se nagyon kereste a padon. ez volt a legnagyobb orom szamomra :P
nemhallom a gilardino szimpatizansokat ahogy visszakovetelnek ot a csapatba.. >D
scavy:
nekem a sok pozitivum mellet a legszebb az volt hogy nemlattam gilardinot. se a palyan, az operator se nagyon kereste a padon. ez volt a legnagyobb orom szamomra :P
nemhallom a gilardino szimpatizansokat ahogy visszakovetelnek ot a csapatba.. >D
scavy:
Tibaj:
Berlusconi jobban ért a csapathoz, mint Ancelotti:
Ancelotti nem jött rá, hogy amíg egy ideig a meglepetés erejével működött a karácsonyfa, mostanra már mindenki megtanulta. Tudták, hogy gyakorlatilag ha 2 embert fognak (Kaká + a csatár, pl. Gila), más nemigazán tudunk gólt lőni. Persze, néha összejön egy jó Pirlo szabi, vagy Nesta kolbászol elől, de ebben nem lehet mindig megbízni. De 2 csatár + Kaká támad, és máris 3 támadó 4 védő. És ha valaki (Seedorf) felzárkózik, az ellenfélnél a védő pedig lemarad: 4-3 ide. Hm... Fincsi.
Zárolt topik, további üzenetek írása nem lehetséges.