szaloky:
szabby7
1. Igen, mi ülünk a foci világ világ trónján. Azért, mert egyetlen vetélytársunknak sem sikerült 2007-ben 3 nagy nemzetközi tornát nyernie. Amiről Te írsz "szerintem egy csapatnak igenis tudnia kell egymásért, adott esetben egymás helyett is játszani, és nem szabadna csupán egy-két kulcsjátékos hiányában gyakorlatilag szétesni. Ha erre nem képes mitől is lessz egységes csapat valójában? " érdekes eszmefuttatás egy elégedetlen Milan-szurkolótól. De az eredmények mást mutatnak, a többi - már bocs - de duma.
2. Azt, hogy Te nem találsz semmi extrát az Inter szűk keretében két okra tudom visszavezetni. Az egyik, hogy fogalmad sincs a nevezett keret és a rendelkezésre álló keret közt, a másik és remélem ez a megközelítés csak rosszindulatú: hogy a névsoron kívül fogalmad sincs az Inter keretében játszókról. Jelezném, hogy az Inter kezdő középpályája hiányzott ellenünk (Figo, Sztankovic, Dacourt, Viera), padon ült pl, az a Crespo, akinek vissza nem hozása a Berlusconi-korszak talán legnagyobb átigazolási bakija volt, vagy Suazo, akinek hiánya miatt itt sokan 4 hónapja kardjukba dőltek. Lehet fényezni a Milan keretét (a kezdő az valóban fasza!!!), de el kell ismernünk: a padunk olyan karcsú, mint az etióp GDP. (Miközben az Internek minden posztra van 2, de néha 3 minőségi játékosa)
3. Ha valamiről az embernek fogalma sincs - pl. ez esetben, hogy milyen egy héten belül 13 ezer km-t utazni - akkor minek ahhoz hozzászólni?
4. Az örömködés önmagában nem hat negatívan a derbyre. Ez mindössze annyit jelent, hogy az Inter a legutolsó bajnoki lefújásától halálosan komolyan készült ellenünk. Mi pedig a Boca elleni győzelmet megünnepeltük, hazajöttünk, dicsekedtünkés közben készültünk. Ez nem profi sportolók jellemzője, ez normális emberi tulajdonság: ha valaki eléri a kitűzött célt (a Milannak ez a klubvébé volt), akkor örömködik.
1. Ha szerinted egy egymeccses kupa döntő, meg egy olyan Klub vb ahol 2 meccset kellett játszani, (és ráadásul kik vettek rajta részt!? mer valahogy nem úgy tűnt hogy a világ krémje...) az tényleg nemzetközi nagy tornának minősül, hát legyen, de nem tudom... A BL az természetesen a legnagyobb torna, vita nincs. Egyébként félreértés nelegyen, énis mint mindenki büszke vagyok ezekre, csak valahogy nemtudom annyira felértékelni.
2 Nehogy már beszarjak az Inter kerete láttán. Érdekes nyáron mikor kezdett kirajzolódni az igazolási politikánk végkimenetele és páran kezdtek elkeseredni, jó néhányan épp azokat oktatták ki akik paráztak a keretünk láttán, mondván hogy nyugi nem kell nekünk igazolni, a keretünk igy jó ahogy van, stb... de azt valahogy senki nem hangsulyozta hogy vazze nézzük meg az Inter keretét a mienk ahoz képest sehol nincs, meg ilyenek. Most meg aki nyáron nyugtatott érdekes módon most arról regél mijen fasza az Inter kerete, a mienk meg mijen gyenge :roll:
3. Igaz! Minek ahoz hozzá szólni... de ha már megtettem remélem ezen a téren csupa olyan akar kioktatni aki pontosan tudja mijen bizonyos feltételek mellett utazni 13 ezer km-t, mert ellenkező esetben az pont annyira felesleg mint az Én "hozzá nemértő" véleményem.
4. Ez még mindig csak kifogás szagú egy kicsit, de biztos igy van, elvileg valamire csak kell fogni, de a többi "érdekes" eredménnyel zárult meccset, ahol valami hasonló teljesitményt produkált a csapat vagy az összes hazai pályán elvesztett pontot már nem lehet az ünneplésre fogni, mégis ugyanúgy megtörtént. :roll:
Elküldve: 2007.12.28. 19:34
#